Redragon K552 alınır mı?

onrgo

Hectopat
Katılım
15 Temmuz 2020
Mesajlar
200
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, Amazon üzerinde Redragon K552 siyah rengi 553 TL olarak gözükmekte fakat ispanyol düzeni falan diyor. Anlamadığım için sormak istiyorum. Ayrıca sizce bu fiyatlara bu model mi alınmalı daha farklı modeller de var mıdır?
 
Peki bahsettiğim ispanyol düzeni hakkında fikrin var mı? Fiyat gayrt uygun üzerine indirim kodum da var. Bayağı uyguna gelicek eğer klavye de sıkıntı yoksa?
 
Bende var, oldukça memnunum. Space tuşunda biraz yay sesi vardı ama kullandıkça yok denecek kadar az seviyeye indi. Merak ettiğin soruları seve seve yanıtlayabilirim.
 
Peki bu klavyede yay sesi nasıldır ? Benim içime hiç sinmiyor. 2 tane Apex Pro, 1 msi vigor 50 tkl, 1 hyperx alloy origins core tkl ürünlerinde son 2 ayda yay sorunundan iade etmiş biri olarak bu klavyeye o kadar sıcak bakamadım. Gerçekten yay sesi sorunsuz bir klavye mi ? O kadar orta üst segment klavyeler aldım son zamanlarda ama hepsinde yay sesi vardı. Bunda da vardır ve çok rahatsız eder diye sıcak bakamıyorum. Uzun süreli kullanan, kullanan tanıdığı olan var mı ?
 

Geri
Yukarı