Redragon K552 alınır mı?

Redragon'u kesinlikle almayın bu alternatifler karşısında. Sadece noktalama işaretleri oluyor ö i ğ gibi harfler yerine.

Anladım zaten Türkçe kullanmayı düşünüyorum klavyeye bakmadan yazabiliyorum ikisi arasında kalmıştım ama bunu netlemeniz çok daha iyi oldu teşekkür ederim tekrar ve tekrar.

Redragon'u kesinlikle almayın bu alternatifler karşısında. Sadece noktalama işaretleri oluyor ö i ğ gibi harfler yerine.

Ayrıca ikisinin arasında bu kadar kesin alınmayacak bir fark olduğunu da bilmiyordum. :D

Anladım zaten Türkçe kullanmayı düşünüyorum klavyeye bakmadan yazabiliyorum ikisi arasında kalmıştım ama bunu netlemeniz çok daha iyi oldu teşekkür ederim tekrar ve tekrar.

Ayrıca ikisinin arasında bu kadar kesin alınmayacak bir fark olduğunu da bilmiyordum. :D
Ağır farklar var çok ciddiyim.

İthalat depozitosu diye bir şey eklendı hocam klavye 1500 TL oldu arada kaldım şimdi çok para mı diye öğrenciyim çalışıyorum yeteri kadar param var ve param bana kalıyor ama bilmiyorum değer mi gerçekten o kadar kaliteli bir klavye mi öyle ise alacağım.
Evet öyle alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı