Redragon K552 alınır mı?

Adam kutusu ve kutu içeriği mevcuttur diyor ama açmış yani kutuyu. Sizin düşünceniz nedir bu konu hakkında sizce almalı mıyım? bu satıcının sattığını https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ik-oyuncu-klavyesi-son-fiyat-1074476721/detay
Bence riske atmayın. Biraz daha verip kapalı kutu alabilirsiniz. Belki satıcı bir miktar indirim yapar.

Pazarlığa açık olduğunu söylemiş.

Ama işte dizilişte tden sonra Z geliyor ya o yüzden dedim.
Dediğim gibi bir şey fark etmez bilgisayarda seçili olduktan sonra. Ben de DE layout bir klavyeye geçtim. Zaten bakmadan yazıyorum ama arada karıştırdığım oluyordu ilk gün. 3 günde tamamen alıştım. Sizin de bir sıkıntı çekmeyeceğinizi söyleyebilirim. Olmadı tuşların yerini değişirsiniz.

Dediğim gibi bir şey fark etmez bilgisayarda seçili olduktan sonra. Ben de de layout bir klavyeye geçtim. Zaten bakmadan yazıyorum ama arada karıştırdığım oluyordu ilk gün. 3 günde tamamen alıştım. Sizin de bir sıkıntı çekmeyeceğinizi söyleyebilirim. Olmadı tuşların yerini değişirsiniz.

Anladım hocam teşekkürler, ben biraz düşüneyim eğer aklıma takılan bir şey olursa yine size sorarım. Durgod K320 aklıma yattı gibi, şu size ilk attığım kutusu açık olan konum olarak bana yakın sayılır gidip elden bakabilirim veya pazarlık edebilirim belki diye düşünüyorum.

Anladım hocam teşekkürler, ben biraz düşüneyim eğer aklıma takılan bir şey olursa yine size sorarım. Durgod K320 aklıma yattı gibi, şu size ilk attığım kutusu açık olan konum olarak bana yakın sayılır gidip elden bakabilirim veya pazarlık edebilirim belki diye düşünüyorum.
Adama bence pazarlıkla alakalı bir şey yazmayın. Eğer yanına giderseniz söylersiniz. Ama zaten fiyatı uygun koymuş ve pazarlık yoktur diye sert bir şekilde uyarmış. Vazgeçebilir satmaktan. Bu klavyeleri satan kişiler genelde tok satıcılar. İstediğiniz soruyu istediğiniz zaman sorabilirsiniz.

Adama bence pazarlıkla alakalı bir şey yazmayın. Eğer yanına giderseniz söylersiniz. Ama zaten fiyatı uygun koymuş ve pazarlık yoktur diye sert bir şekilde uyarmış. Vazgeçebilir satmaktan. Bu klavyeleri satan kişiler genelde tok satıcılar. İstediğiniz soruyu istediğiniz zaman sorabilirsiniz.

Şu sizin attığınız https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rown-switch-klavye-de-layout-1068492475/detay olana bir yazacağım pazarlıkla ne kadar inecek diye ona göre Param Güvende seçeneği ile almayı planlıyorum. Z ve Y tuşlarını da söküp yerlerini değiştirirsem bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Hocam tekrardan merhaba ben bugün bir süre düşündükten sonra Blitzwolf BW2'yi almaya karar verdim 2. el satıcılarıyla uğraşmak istemedim. K320 daha kaliteli evet ama şu anda BW2 de indirimde olduğu için gayet mantıklı ve gayet de kaliteli geldi.

Hocam bangooddan BW-KB2'yi alıyorum da bu burada hangisini seçeyim en sorunsuz sıkıntısız rahat seçenek hangisi.

1676649962836.png

Hocam bangooddan BW-KB2'yi alıyorum da bu burada hangisini seçeyim en sorunsuz sıkıntısız rahat seçenek hangisi?

1676650059452.png

Son düzenleme:
Şu sizin attığınız https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rown-switch-klavye-de-layout-1068492475/detay olana bir yazacağım pazarlıkla ne kadar inecek diye ona göre Param Güvende seçeneği ile almayı planlıyorum. Z ve Y tuşlarını da söküp yerlerini değiştirirsem bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Hocam tekrardan merhaba ben bugün bir süre düşündükten sonra Blitzwolf BW2'yi almaya karar verdim 2. el satıcılarıyla uğraşmak istemedim. K320 daha kaliteli evet ama şu anda BW2 de indirimde olduğu için gayet mantıklı ve gayet de kaliteli geldi.

Hocam bangooddan BW-KB2'yi alıyorum da bu burada hangisini seçeyim en sorunsuz sıkıntısız rahat seçenek hangisi.

Eki Görüntüle 1672493

Hocam bangooddan BW-KB2'yi alıyorum da bu burada hangisini seçeyim en sorunsuz sıkıntısız rahat seçenek hangisi?

Eki Görüntüle 1672495
Önceden de bahsetmiştim. Ekstra vergi çıkmaması için ''Türkiye Direkt Posta'' seçeceksiniz. Ayrıca neden BW-KB2'ye karar verdiniz ki hocam? Durgod K320 her yönden daha iyi. BW-KB2'nin indirimde olması bir şeyi değiştirmiyor. Zaten K320'nin ederi de 1000TL falan değil. Zamanında Amazon'da fiyat hatası olduğunda stoklayanlar satıyorlar bahsettiğim klavyeleri. Ondan ucuza satılıyor böyle.

Önceden de bahsetmiştim. Ekstra vergi çıkmaması için "Türkiye direkt posta" seçeceksiniz. Ayrıca neden BW-KB2'ye karar verdiniz ki hocam? Durgod K320 her yönden daha iyi. BW-KB2'nin indirimde olması bir şeyi değiştirmiyor. Zaten K320'nin ederi de 1000TL falan değil. Zamanında Amazon'da fiyat hatası olduğunda stoklayanlar satıyorlar bahsettiğim klavyeleri. Ondan ucuza satılıyor böyle.

Hocam K320 evet daha iyi ama 2. ele kapalı kutu da olsa güvenemedim. De layout olması da biraz soğuttu şahsen. Hazır BW-KB2 indirimdeyken onu tercih etmek daha içime sindi ve daha mantıklı geldi. Hocam bir de bangooddan aldığımda kargo takip gibi bir sistem var mı? Ne zaman dağıtıma çıkıyor gibi bilgileri öğrenebilecek miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı