Redragon K552 Kumara vs. Usas K553

bkryldzi5

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ikisi arasında kaldım.

Bu Red Switch yeni gelmiş.

Bu da Blue Switch.

Bir de driver çok önemli mi? Redragonun driver var mı çünkü biraz aklıma takıldı? Ayrıca Bloody B640 var. Onun da driver dikkatimi çekiyor ama yay sesi var diyen fazla ama ilk defa mekanik klavye alacağım için Blue Switch alasım var. Bir mağazada deneyeceğim en kısa zamanda.

Ben redragon usas K533 RGB modelini kullanıyorum benim için herhangi bir sıkıntısı çıkmadı şu ana kadar yanlış hatırlamıyorlar 3 hafta önce geldi ama klavyedeki tuşlar metal kasanın üstünde olduğu için yay sesi yapıyor Blue Switch olduğu için ben çok fark etmiyorum açıkçası oyunda hele gram rahatsızlık yaşamadım space diğerlerine göre biraz daha fazla yapıyor o kadar. Sesi 5-6 metre uzaktaki odadan kapılar kapalı ses duyulmakta çok zorlaşıyor driverler konusunda driverleri var fakat şu an kullanılamıyor www.qp.com.tr deki canlı destekle konuştum hazır olunca tekrar açılacak indirdim fakat algılamıyor klavyeyi ve usas RGB iken kumara Rainbow onu da söylemek isterim. Şimdiden hayırlı olsun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı