Doruk Efe
Picopat
Beni rahatsız etmiyor ses. Ama fazla, evet.
K522 hakkında bir bilgin var mı? Onun yay sesi daha mı az daha mı fazla.
Beni rahatsız etmiyor ses. Ama fazla, evet.
Bir bilgim yok hocam.K522 hakkında bir bilgin var mı? Onun yay sesi daha mı az daha mı fazla.
Bir bilgim yok hocam.
Dediğim gibi memnunum. Benim de ilk mekanik klavyem. Sesden rahatsız olmuyorum.Ben 2 gün önce K553'ü sipariş ettim ama sende bir sorun oluştu mu ya da yay sesi çekilmez der misin ona göre siparişi iptal edeceğim. Bir de ben gece oyun oynayan biriyim çok mu sesli hiç mekanik klavye kullanmadım bu ilk olacak.
Dediğim gibi memnunum. Benim de ilk mekanik klavyem. Sesden rahatsız olmuyorum.
Sağol gerçekten blue switch pek sevmem sesi çok mu fazla
Yani K552 de daha mı az yay sesi var.
Yay sesi düşündüğünüz kadar fazla değil. Tuşa çok sert basmadığınız sürece klavyenin kendi sesi arasında kayboluyor.Ben 2 gün önce K553'ü sipariş ettim ama sende bir sorun oluştu mu ya da yay sesi çekilmez der misin ona göre siparişi iptal edeceğim. Bir de ben gece oyun oynayan biriyim çok mu sesli hiç mekanik klavye kullanmadım bu ilk olacak.
Yay sesi düşündüğünüz kadar fazla değil. Tuşa çok sert basmadığınız sürece klavyenin kendi sesi arasında kayboluyor.
Sesli klavye sevmiyorsanız iade etmenizi öneririm. Ben klavyeyi kullanırken sesi rahat yan odadan duyuluyor. Mavi yerine kirmizi anahtar K552 öneririm.
Konudaki arkadaşa doğrudan bozuk ürün gelmiş. Şanssızmış. Sıfır aldığınız ürünün bozuk gelme ihtimali nedir ki? K552 ile alakalı bir şey değil bu.Zaten 14 gün boyunca iade edebiliyorum değil mi ediliyorsa gelince bakarım.
bu konuyu gördüm çünkü o yüzden k522 den emin olamıyorum.
Çözüldü: Redragon K552 kumara "K" tuşu basmıyor
Bu k tuşuna basarken 2 3 defa basmam gerekiyor. Daha geleli 1 2 saat bile olmadı ve bu durum canımı çok sıkıyor, çözümü nedir sizce?www.technopat.net
Konudaki arkadaşa doğrudan bozuk ürün gelmiş. Şanssızmış. Sıfır aldığınız ürünün bozuk gelme ihtimali nedir ki? K552 ile alakalı bir şey değil bu.
Konudaki arkadaşa doğrudan bozuk ürün gelmiş. Şanssızmış. Sıfır aldığınız ürünün bozuk gelme ihtimali nedir ki? K552 ile alakalı bir şey değil bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.