Redragon K568 vs Usas K553

Ben 2 gün önce K553'ü sipariş ettim ama sende bir sorun oluştu mu ya da yay sesi çekilmez der misin ona göre siparişi iptal edeceğim. Bir de ben gece oyun oynayan biriyim çok mu sesli hiç mekanik klavye kullanmadım bu ilk olacak.
Dediğim gibi memnunum. Benim de ilk mekanik klavyem. Sesden rahatsız olmuyorum.

Sağol gerçekten blue switch pek sevmem sesi çok mu fazla

Yani K552 de daha mı az yay sesi var.

Ben 2 gün önce K553'ü sipariş ettim ama sende bir sorun oluştu mu ya da yay sesi çekilmez der misin ona göre siparişi iptal edeceğim. Bir de ben gece oyun oynayan biriyim çok mu sesli hiç mekanik klavye kullanmadım bu ilk olacak.
Yay sesi düşündüğünüz kadar fazla değil. Tuşa çok sert basmadığınız sürece klavyenin kendi sesi arasında kayboluyor.

Sesli klavye sevmiyorsanız iade etmenizi öneririm. Ben klavyeyi kullanırken sesi rahat yan odadan duyuluyor. Mavi yerine kirmizi anahtar K552 öneririm.

Yay sesi düşündüğünüz kadar fazla değil. Tuşa çok sert basmadığınız sürece klavyenin kendi sesi arasında kayboluyor.

Sesli klavye sevmiyorsanız iade etmenizi öneririm. Ben klavyeyi kullanırken sesi rahat yan odadan duyuluyor. Mavi yerine kirmizi anahtar K552 öneririm.

Zaten 14 gün boyunca iade edebiliyorum değil mi ediliyorsa gelince bakarım.
bu konuyu gördüm çünkü o yüzden k522 den emin olamıyorum.

Zaten 14 gün boyunca iade edebiliyorum değil mi ediliyorsa gelince bakarım.
bu konuyu gördüm çünkü o yüzden k522 den emin olamıyorum.

Konudaki arkadaşa doğrudan bozuk ürün gelmiş. Şanssızmış. Sıfır aldığınız ürünün bozuk gelme ihtimali nedir ki? K552 ile alakalı bir şey değil bu.

Konudaki arkadaşa doğrudan bozuk ürün gelmiş. Şanssızmış. Sıfır aldığınız ürünün bozuk gelme ihtimali nedir ki? K552 ile alakalı bir şey değil bu.

O zaman bn K522 alırsam bir sorun çıkmaz değil mi? Ya da 50 TL daha verip MK61 de alabilirim.
Sizce ne yapmak daha mantıklı.

Ve bana da bozuk ürün gelirse sorunsuz iade edebilirim değil mi K552 alırsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı