Redragon K568 mavi Switch klavye incelemem

G213 o fiyatları hak etmiyor. Yazılım olarak ise tek başına sıkıntısız, farem ile senkronize olması için özel ayarlarımı göz ardı etmem gerekiyordu sadece. Çektiğim başka bir sıkıntı yok ama almanızı önermem, hem pratik hem mekanik hem de tuş altlarını temizlemek onlarca kat daha rahat. Numerik yokluğuna insan alışıyor kısa sürede, bir daha da aramıyor. Laptopların %90'ı da böyle gelmeye başladı, bir adım atın derim.

Ya benim için tasarım klavyede en önemli gelen şeylerden biri, G213 istememin büyük bir sebebi de cidden tasarımı çok hoşuma gidiyor. Bu fiyat bandında çok araştırma yaptım ama tasarımı daha güzel olan bir klavye bulamadım (kişisel olarak). Benim tek korkum mekanik olmaması ileride sorun yaratır mı ?

İlk aldığımda bende öyle düşünüyordum, bir süre sonra insanı rahatsız ediyor hele o paralarda zarlı klavye alınca daha bi rahatsız oluyorsun. Aslında tasarım olarak da benzer klavyeler, tek fark bilek desteği yok ki mousepad'im hem klavyeyi hem de faremi aldığından bileğimi rahatsız etmedi benim. Burada tüm seçim sana ait.

Tasarım olarak aslında en çok beni çeken özelliği yazı fontu. Keşke o klavyenin tuş takımlarını çıkarıp başka mekanik bir klavyeye takabilsem

Tasarım olarak aslında en çok beni çeken özelliği yazı fontu. Keşke o klavyenin tuş takımlarını çıkarıp başka mekanik bir klavyeye takabilsem
G413-513 vb. modeller var da bir klavyeye şahsen o paralı vermezdim. Tuşlar çıkıyor ama bende mekaniğe uyacağını sanmam, uysa yapabilirdim hem daha kaliteli hissettiriyor.

G413-513 vb. modeller var da bir klavyeye şahsen o paralı vermezdim. Tuşlar çıkıyor ama bende mekaniğe uyacağını sanmam, uysa yapabilirdim hem daha kaliteli hissettiriyor.
Öyle modeller var da işte para Tüm dedikleriniz için teşekkürler, 1 aya klavye almış olurum tercihim ya G213 ya da K568 olacak. Artık hangisini alırsam sizi klavye ile ilgili sorular için etiketlerim

Hocam Switch'ler çıkarılabiliyor mu yoksa lehimli mi?

Çıkarılıyor ben çıkarttım cımbız ile bir Switch'i yerine red Switch taktım sorunsuz çalıştı ama niye bunu kutu tasarımında veya sitesinde söylememişler anlamadım ayrıca Switch Puller'da çıkmadı içinden.

Hocam gerçekten uğraşmışsınız,fakat hiç okumadım.Bence inceleme yaparken daha kısa paragraf kullanmalısın.Sıkıyor insanı.
2 paragraf yazıyı okumaya üşeniyorsanız güle güle foruma gelmeyin. "Aha kutusu, bakın altın kaplama uç. Sesi de böyle." demesini mi? 495830495803 tane böyle işe yaramayan inceleme var zaten.

@Windows 7 İncelemenizde katıldığım ve katılmadığım yerler olsa da güzeldi elinize sağlık. Ben de K553 kullanıyorum 1.5 yıl kadar oldu. Şu an zarlı klavyeler bile yarım bin TL iken fiyatına göre iyi bir klavye her ikisi de.

Eksiler arasında en çok canımı sıkan nokta sürekli leke kalması. İnanılmaz leke tutuyor. Silince resmen bambaşka klavyeye dönüyor.

2. yılına girmeye yakın bir güncelleme yapayım; bazı tuşlar uzun süre kullanmama kaynaklı basmıyor; tahminimce paslanıyor. Mart gibi fark ettim bu durumu, ondan önce 3 ay kullanamamıştım ve "I" tuşu en belirgin olucak şekilde bazı tuşlarda zor algılama oluyordu. 2-3 kere basmak, basılı tutmak gerekiyordu tuşa; 1 hafta aktif kullanımdan sonra düzeldi ve bugüne kadar bir sorun yaşatmadı. Ve geçen ay da kullanmaya ara vermiştim 3-4 gün öncesine kadar yine aynı problem "tekrar I tuşu belki bana dandik anahtar denk gelmiştir" ama şu an sıkıntı yok.

Alacakların haberi olsun diye ekliyorum, tuş kapaklarında falan da bir soyulma fark edemedim, ama aşırı klavye kullanan birisi de değilim 1-1.5 yıl kesintisiz kullanmışım gibi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…