Redragon K568 vs Usas K553

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. K553'ü aldım memnunum, hafif yay sesi var ama şikayetçi değilim. RGB olarakta mavi, yeşil, kırmızı renklerinin baskın olduğundan kötü gözükeceğini düşünmüştüm ama yanılmışım, RGB olarakta memnun etti.

RGB'si beni tatmin etmedi açıkcası. Hatta en az tatmin olduğum nokta ışıklandırma desem yanlış olmaz. Ayrıca çok toz ve parmak izi tutuyor. Yay sesi o fiyattaki bir mekanik klavyede olmazsa olmaz zaten.

RGB'si beni tatmin etmedi açıkcası. Hatta en az tatmin olduğum nokta ışıklandırma desem yanlış olmaz. Ayrıca çok toz ve parmak izi tutuyor. Yay sesi o fiyattaki bir mekanik klavyede olmazsa olmaz zaten.
Hocam ben 50TL'lik klavyeden geçince baya tatmin oldum.

Hocam ben 50TL'lik klavyeden geçince baya tatmin oldum.
merhaba klavyeden memnun musun uzun kullanımda bir sorun çıkarttı mı
merhaba klavyeden memnun musunuz ne kadar süre kullandınız ve ne gibi sıkıntılar oldu. incelemenizi okudum ve bu klavyeyi almaya karar verdim sizce almalı mıyım

Aydınlatmasi ve Keycaps'ları dışında memnunum. Herhangi bir sorun çikarmadi 7-8 aydır.

Keycaps'lar ise fiyatina göre yine normal~ diyebilirim.

Aydınlatmasi ve Keycaps'ları dışında memnunum. Herhangi bir sorun çikarmadi 7-8 aydır.

Keycaps'lar ise fiyatina göre yine normal~ diyebilirim.

Bende sipariş verdim ama Red Switch daha çok seviyorum ama k552. de çok fazla yay sesi ve yuş takılma- basmama sorunu varmış diye duydum.

3 gündür banlıydım cevap veremedim. Tek sıkıntı RGB. Daha canlı olabilirdi. Ama genel olarak memnunum. Yay sesi biraz var. Beni rahatsız etmiyor.

3 gündür banlıydım cevap veremedim. Tek sıkıntı RGB. Daha canlı olabilirdi. Ama genel olarak memnunum. Yay sesi biraz var. Beni rahatsız etmiyor.
Sağol gerçekten blue switch pek sevmem sesi çok mu fazla
Yay K553'de var evet ama K552"de daha az diye biliyorum. Tuş takılma problemi hiç yaşamadım.

Yani K552 de daha mı az yay sesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…