Elektronik REDRAGON K568R klavye 731TL!

29.10.2022 tarihinde 365 TL'ye satın almıştım. Hala aktif olarak kullanmaktayım. Kullanmaya başladıktan yaklaşık 1 yıl sonra tüm switchlerini lubeladım ve klavyeyi modladım. Bu sayede, daha tok bir ses ile birlikte daha az sürtünme elde edebildim. Hot-swap özelliği olduğu için de ileriye dönük daha iyi bir switch seti ile değiştirme planım var. Genel anlamda klavyeden gayet memnunum. Üzerinde gelen switchler şu ana kadar iyi idare ettiler. Almayı düşünenlere, kullanım deneyimlerimi göz önünde bulundurarak tavsiye edebilirim. inventus sitesi de güvenilirdir. Henüz siparişlerimde bir sıkıntı yaşamadım.

Dip not : Günde ortalama 8-10 saat kullanıyorum.
Hocam ben de aynı zamanda satın almıştım. Hala kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Modlama konusu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz sevinirim.
 
Kendim özellikle zorlayarak bile çıkaramadım basbaya lehimli duruyor.

1711403025696.png
 
Kullanıyorum, güzel klavye. Eski klavyeme göre sevmediğim özelliğini yazacak olursam tek tuşa basayım derken iki tuşa aynı anda basabiliyorum, bu yazıyı yazarken bile bir kaç kez silip tekrar yazdım. Belki de ben alışamıyorum, bilemedim.
 
1 yıldır kullanıyorum, fiyatına göre harika bir klavye. Üstelik red switch'li versiyonuymuş. Site güvenilir. Ben de bu siteden indirimde almıştım.
 
Pek emin olmamak ile birlikte paylaşıyorum 731TL olarak gözüküyor sizce fiyat iyi mi? Klavye alınır mı? Site sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum.


Site güvenilir hocam fiyatı da uygunmuş, ben de alacağım bu klavyeyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı