Redragon K568rbg red Switch yay sesi

Laqtoz

Hectopat
Daha fazla  
Bugün kargodan elime ulaşan klavyede yay sesi duyuyorum. Forumdan görüp almıştım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca bazı tuşların hafif silik şekilde olması dikkatimi çekti. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Son olarak klavyenin yazılımı var mıdır? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-03-24 at 15.47.39.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-24 at 15.47.39.jpeg
    156,4 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün kargodan elime ulaşan klavyede yay sesi duyuyorum. Forumdan görüp almıştım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca bazı tuşların hafif silik şekilde olması dikkatimi çekti. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Son olarak klavyenin yazılımı var mıdır? Teşekkürler.
Sesi azaltmak için O-Ring kullanabilirsin

İade edin, adı üzerinde Switch'lerin içinde ki yay ile alakalı düzeltmesi çok zahmetli.

Tahta bir zeminde kullanmak veya birkaç kitabın üstünde kullanmak yay sesini azaltır. Onun haricinde PCB'nin altına sünger koyabilirsiniz.

Hocam her zaman tahta zeminde ve bir kitabın üzerinde kullanacak değil ya hem görüntü kirliliği de oluşur.

Yapacak bir şey yok. Anahtarları yağlasın diyeceğim, onun masrafı klavyenin fiyatına yakın. Yay sesi her klavye de olabilecek bir şey. Hele ki bu tarz giriş seviyesi ürünlerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı