Roger Taylor
Kilopat
Kararlıyım hocam sesi çok hoşuma gidiyor benim redin hissiyatı daha iyi eyvallah ama blue switchin sesini istiyorum bir yandan da.Hocam bütçeniz yetiyorsa K582 tercih edin. Bu arada blue switch almaya kararlı mısınız hocam?
Kararlıyım hocam sesi çok hoşuma gidiyor benim redin hissiyatı daha iyi eyvallah ama blue switchin sesini istiyorum bir yandan da.Hocam bütçeniz yetiyorsa K582 tercih edin. Bu arada blue switch almaya kararlı mısınız hocam?
K582 mi yoksa K582R mi hocam?Anladım hocam. Dediğim gibi bütçeniz yetiyorsa K582 tercih edebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
K582R diye geçiyor hocam. Farkermiyor galiba.K582 mi yoksa K582R mi hocam?
Tamamdır hocam K582'nin siparişini verdim, teşekkürler yardımlarınız için forumda anlatıldığı kadar varmışsınız.K582R diye geçiyor hocam. Farkermiyor galiba.
Hocam, 582'nin Rainbow versiyonunu mu aldınız? Aldıysanız deneyiminiz nasıldı, alınır mı hâlâ? İnternet üzerinde satılan sadece 582R versiyonunu bulabildim, bunda da hotswap özelliği yok sanırım.Tamamdır hocam K582'nin siparişini verdim, teşekkürler yardımlarınız için forumda anlatıldığı kadar varmışsınız.
Hocam K582 yerine XPG Summoner tercih ettim son anda, pişmanda değilim.Hocam, 582'nin Rainbow versiyonunu mu aldınız? Aldıysanız deneyiminiz nasıldı, alınır mı hâlâ? İnternet üzerinde satılan sadece 582R versiyonunu bulabildim, bunda da hotswap özelliği yok sanırım.
Anladım, link bırakabilir misin buraya? XPG Summoner'in birçok varyantı var da sanırsam.Hocam K582 yerine XPG Summoner tercih ettim son anda, pişmanda değilim.
Anladım, link bırakabilir misin buraya? XPG Summoner'in birçok varyantı var da sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.