Redragon K617 Fizz alınır mı?

real777

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC Bileşenlerim: i3 12100F / NVIDIA RTX 4060 8GB / 8×2 GB 3200 Mhz DDR4 RAM / 1TB M2 SSD / 1TB SATA HDD / 600W 80+ PSU
PC Ekipmanları: Klavye: Redragon K617 Fizz RGB / Mouse: Claws Nexus V1
Arkadaşlar Redragon K617 Fizz klavye alınır mı? Tam boy klavye kullanıyorum günlük kullanımda sıkıntı çıkarır mı, klavyeye biraz baktım ses açma kısma ve kapatma tuşları var mı? 1000TL bandında önerebliceğiniz TKL veya tam boy red veya blue switch klavye var mı?

Arkadaşlar Redragon K617 Fizz klavye alınır mı? Tam boy klavye kullanıyorum günlük kullanımda sıkıntı çıkarır mı, klavyeye biraz baktım ses açma kısma ve kapatma tuşları var mı? 1000TL bandında önerebliceğiniz TKL veya tam boy red veya blue switch klavye var mı?

-Klavyeyi kullanıyorum şu an ses açma kapama tuşu yok.
+Ben de tam boydan geçtim 1 2 hafta zorlandım ama alışınca tam boy klavyelerden daha iyi.
-Yazılımla falan uğraşıyorsan biraz sıkıntı çıkabilir çünkü tırnak işareti yok. Word'de Google'da falan yazacaksan iki kere Shift + 2 basarsan " tırnak işareti oluyor ama Visual Studio'da ' ' oluyor bunu da tırnak işareti olarak almıyor tuş atamalarından yapmak da uğraştırıcı -ben bayağı uğraşmıştım yani seni bilmiyorum-.
+Klavyenin sesleri de tatmin edici.
+Çoğu şeyi yazılımından da ayarlayabiliyorsun makro ışık vb.
bunun dışında söyleyebileceğim bir şey yok klavye güzel yani alınabilir.

Bende almayı düşünüyorum yay sesi var diyorlar ama.

Haziran'dan beri kullanıyorum hiç yay sesi gelmedi.

-Klavyeyi kullanıyorum şu an ses açma kapama tuşu yok.
+Ben de tam boydan geçtim 1 2 hafta zorlandım ama alışınca tam boy klavyelerden daha iyi.
-Yazılımla falan uğraşıyorsan biraz sıkıntı çıkabilir çünkü tırnak işareti yok. Word'de Google'da falan yazacaksan iki kere Shift + 2 basarsan " tırnak işareti oluyor ama Visual Studio'da ' ' oluyor bunu da tırnak işareti olarak almıyor tuş atamalarından yapmak da uğraştırıcı -ben bayağı uğraşmıştım yani seni bilmiyorum-.
+Klavyenin sesleri de tatmin edici.
+Çoğu şeyi yazılımından da ayarlayabiliyorsun makro ışık vb.
bunun dışında söyleyebileceğim bir şey yok klavye güzel yani alınabilir.

Haziran'dan beri kullanıyorum hiç yay sesi gelmedi.

Bende alalı 1 ay oluyor klavye çok güzel ses açma kapatma tuşu sorunu olduğunu söylemişsiniz. Ses açma/kısma tuşu olmayan klavyeler için
Bu site nasıl yapılacağını söylemiş bilgisayar açıldıktan 1 kaç dakika sonra çalışıyor istediğin tuşların konfigürasyonunu yapabilirsin. Dediğiniz gibi yay sesi aldığımdan beri yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı