Redragon K617 Fizz alınır mı?

Bütçe
1500 TL

ImOP

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Redragon K617 Fizz klavye almak istiyorum öncelikle bu klavye alınır mı? Redragon markasını bilenler bilir bir klavyenin birkaç versiyonunu üretiyorlar şu an klavyenin SE versiyonu stoklarda yok klavyenin magnetic hall effect diye de bir versiyonu var normali ile farkları nedir? Ürün kendi sitelerinde 45 dolar civarı ama Türkiye'de ki alışveriş sitelerine baktığım zaman 1200 TL bandında ürünü bulabildim bu bana biraz garip geldi. Gelen ürünler orijinal midir? Alan ve kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim ürün linki ektedir.
Klavye Linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz aciliyetten dolayı alıyorum biraz da hotswap olması yüzünden çünkü hotswap klavyeler pahalı oluyor ve ben modlayacağım için hotswap bir klavye arıyorum.

Hocam klavyenin switch girişleri 3 pin ve girişleri ince. 3 pinli switch almama rağmen takılmadı. Kendi switchleri hariç hiçbir switch uymuyor. Modlamak bence hiç mantıklk değil klavyenin içi bomboş hiç yalıtım yok. Yay seside bariz bir şekilde duyuluyor.

Hocam klavyenin switch girişleri 3 pin ve girişleri ince. 3 pinli switch almama rağmen takılmadı. Kendi switchleri hariç hiçbir switch uymuyor. Modlamak bence hiç mantıklk değil klavyenin içi bomboş hiç yalıtım yok. Yay seside bariz bir şekilde duyuluyor.

Peki bu klavye yerine Royal Kludge R65 veya RK61 Plus alınır mı? Alınırsa hangisini almalıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı