Satıcı güvenilir.DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz -
bu nasıl satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama ?
Satıcı güvenilir.DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz -
bu nasıl satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama ?
wraith esportstan vgn v87 aldim son 2 veya 3 stok kaldı hem bluetooth hem de normal olarak hayatımda kullandığım en güzel klavye diyebilirim pahalı ama uzun ömürlü almışken bunun gibi kaliteli birşey almanız önerilir reddragon da çok gördüm ama şikayet edenler de çok gerçekten terçih sizinMerhaba klavye arayışındayım Redragon'un bu klavyesini buldum alınır mı?
Ya da bu bütçede başka önerebileceğiniz red switch klavye var mı?
Wraith e-Sports'tan VGN V87 aldim son 2 veya 3 stok kaldı hem Bluetooth hem de normal olarak hayatımda kullandığım en güzel klavye diyebilirim pahalı ama uzun ömürlü almışken bunun gibi kaliteli bir şey almanız önerilir Redragon da çok gördüm ama şikayet edenler de çok gerçekten terçih sizin.
![]()
VGN V87 PRO Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam sahibinden dışında önerebileceğiiniz satıcı var mı kargo çok tutuyor öyle
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Dream switch nasıl hocam red switch e göre bilgim çok yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.