Redragon klavye Türkçe karakter destekliyor mu?

Shuj

Megapat
Daha fazla  
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum fakat kafama takılan İngilizce tuş dizilimi ile mi gelecek? Veyahut üzerine sonradan beyaz font ile yazılan ö C ş ü gibi harflerle mi? Veya orijinalinde Türkçe harfler mevcut mu? Alan bilen gören bilgi sahibi olan varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe Q tuş dizilimine sahip o sitedeki Redragon klavyelerin tümü. TKL isteyenler K552 modeline de bakabilir ama Blue Switchler biraz sesli tabiiki.

Türkçe Q tuş dizilimine sahip o sitedeki Redragon klavyelerin tümü. TKL isteyenler K552 modeline de bakabilir ama Blue Switchler biraz sesli tabiiki.

K552 ve bunun arasında kaldım. Yani orjinal olarak Türkçe dizilimi sahip mi? Sonradan lazerle yazılan Türkçe harflerden olsun istemiyorum.

Kalitesi nasıl bunların? Tercih edilebilir mi? Yoksa rampage gibi markalardan mı?

K552 için böyleymiş görünüş.Eki Görüntüle 581572

Hmm bu Türkçe evet ama tek renk modeli. QP den yetkili birileri yokmu acaba forumda. Bize doğru bilgiyi verse sitelerinde satılan Redragon klavyeler orjinal Türkçe dizilim mi diye.
Kalitesi nasıl bunların? Tercih edilebilir mi? Yoksa rampage gibi markalardan mı?

Menşei ABD diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim. En azından Rampage den daha kaliteli diye düşünüyorum.

Hmm bu Türkçe evet ama tek renk modeli. QP den yetkili birileri yokmu acaba forumda. Bize doğru bilgiyi verse sitelerinde satılan Redragon klavyeler orjinal Türkçe dizilim mi diye.

Sitelerinde de Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi yazıyor o linktekinden tıklayıp girince.
Tek kırmızı ledmiş K552, neden RGB olanını getirmediler acaba

Sitelerinde de Redragon Dark Avenger K568 RGB Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi yazıyor o linktekinden tıklayıp girince.

k552 rgb gereksiz fiyat koyuyor üstüne

Evet Dark Avenger modeli de hoş ama K552 RGB olanını getirselermiş onu alırdım. Farklı mağazalarda var ama QP de yok malesef. Sizce görünüş olarak hangisi daha hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…