Redragon klavye Türkçe karakter destekliyor mu?

@Shuj Yok siyah modellerde de aynı olayı gördüm. Beyaz olana özel değil sadece.

Eğer Windows üzerinden giriyorsanız telefondan çektiğiniz fotoğrafı bilgisayarınıza atın öncelikle. Daha sonra bu yazı yazdığınız yerde sol altta resim yükle var (Cevapla butonuyla aynı hizada ama solda). Oradan resim yükleyebilirsiniz.

Ben garantisi bitince beyaza boyayıp beyaz keycapsler almayı düşünüyordum ama çok pahalılar. Aaa evet gördüm teşekkürler birazdan yükleyeceğim hem switch hemde klavyede yaptığım renk düzenini.
Ben garantisi bitince beyaza boyayıp beyaz keycapsler almayı düşünüyordum ama çok pahalılar. Aaa evet gördüm teşekkürler birazdan yükleyeceğim hem switch hemde klavyede yaptığım renk düzenini.
W tuşunu yakından çektiğim fotoğrafa bakarsanız parlama hafif görünüyor ayrıca sanki deforme olmuş gibi :( Sırf mat olduğu için çok çabuk çiziliyor oysa hiç tırnak uzatma. Neden böyle olduğunu bilmiyorum ama kısa zamanda olması çok can sıkıcı.

Dosya Ekleri

• IMG_20200728_172535.jpg
    IMG_20200728_172535.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20200728_172522.jpg
    IMG_20200728_172522.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200728_171257.jpg
    IMG_20200728_171257.jpg
    753,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20200728_173630.jpg
    IMG_20200728_173630.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20200728_173522_copy_3024x2262.jpg
    IMG_20200728_173522_copy_3024x2262.jpg
    1.003,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Teşekkürler ancak istediğim fotoğraf bu değildi. Yanlış anlattım galiba.
Keycaps'ı kaldırdıktan sonra sonra switch gözüküyor ya. O switch'i kutudan çıkan switch sökme aparatıyla sökünce altında ayakları gözükür. Oranın fotoğrafını atabilir misiniz? Hayır derseniz de sorun değil tabii.

Switch'ler değişebilir olması bu oluyor işte. Dediğim şekilde söküyorsunuz yerine yenisini takıyorsunuz.
Ama farklı switch markalarının (Cherry, Kailh, Outemu VS.) ayakları farklı oluyor. Yani switchler değişebilir demek her switch uyar demek değil. Eğer bizdekilerin ayakları Outemu'larla birebir aynıysa bu Outemu switch olduğu anlamına gelir.

Teşekkürler ancak istediğim fotoğraf bu değildi. Yanlış anlattım galiba.
Keycaps'ı kaldırdıktan sonra sonra switch gözüküyor ya. O switch'i kutudan çıkan switch sökme aparatıyla sökünce altında ayakları gözükür. Oranın fotoğrafını atabilir misiniz? Hayır derseniz de sorun değil tabii.

Switch'ler değişebilir olması bu oluyor işte. Dediğim şekilde söküyorsunuz yerine yenisini takıyorsunuz.
Ama farklı switch markalarının (Cherry, Kailh, Outemu VS.) ayakları farklı oluyor. Yani switchler değişebilir demek her switch uyar demek değil. Eğer bizdekilerin ayakları Outemu'larla birebir aynıysa bu Outemu switch olduğu anlamına gelir.

Rica ederim. Evet şimdi anladım demek istediğinizi ama benim kutudan switch sökme cımbızı çıkmadığı için sökemiyorum malesef yoksa tabiki çekip atardım ama ben incelemelerden gördüğüm kadarıyla uyumlu . Sanırım 2 bacaklı idi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı