3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 16 Mart 2022 #31 Kumara alınır.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.439 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #32 Arda Soysal dedi: Ben aslında Gamepower saber almak istiyorum ama konu açtığım açtığım zaman "Gamepower alınmaz"diyorlar. Tavsiyen için teşekkürler bu arada Genişletmek için tıkla... Ben Saber kullanıyorum sakın bulaşma tuş basmama sorunu var, bazen WD-40 sıkmak gerekiyor. Klavyem şu an sanayi gibi kokuyor.
Arda Soysal dedi: Ben aslında Gamepower saber almak istiyorum ama konu açtığım açtığım zaman "Gamepower alınmaz"diyorlar. Tavsiyen için teşekkürler bu arada Genişletmek için tıkla... Ben Saber kullanıyorum sakın bulaşma tuş basmama sorunu var, bazen WD-40 sıkmak gerekiyor. Klavyem şu an sanayi gibi kokuyor.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #33 Arda Soysal dedi: Hocam sizinle özel olarak Steam'den konuşabilir miyiz Steam hesabınızı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'den pek anlamam. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Forumda özel iletişim adresi bırakmak yasak diye biliyorum. Bir sorunuz varsa buradan sorun isterseniz.
Arda Soysal dedi: Hocam sizinle özel olarak Steam'den konuşabilir miyiz Steam hesabınızı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'den pek anlamam. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Forumda özel iletişim adresi bırakmak yasak diye biliyorum. Bir sorunuz varsa buradan sorun isterseniz.