Redragon Mekanik Klavye alınır mı?

Bütçe
700
ReDragon her ne kadar güzel bir marka olsa da o klavye için biraz fazla gibi.
Yurt içi.
Yurt dışı.
Redragon'u özetlemek gerekirse F/P derim, bu bütçe de tercih edilse edilse K530 tercih edilir.

Hiç kullandınız mı ürünlerini? Uzun süre gider mi? Amazon.com'da 1 hafta sonra tuş basmamaya başladı, 2 ay sonra bozuldu gibi birçok yorum okudum. Bu sorunları yaşatacağından korkuyorum açıkçası. Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim, ancak mouse da almam gerekiyor.
Kulaklığım Reddragon. 6 Aydır kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim hocam.

4 aydır Redragon’ın bu modelini kullanıyorum. Işıklandırması ve görünüşü gayet iyi. Kullanım olarak da rahat ama şunu da eklemeliyim. Bundan 1-2 ay önce klavyede “y” tuşu ve “space” tuşu bazen basmamaya başladı. Bir süre sonra kendiliğinden düzeldi nasıl oldu bilmiyorum belki bana öyle denk gelmiştir. Onun dışında önerebilirim hem bu klavyeyi hem diğer klavyelerini.
Biraz daha çıtayı yükseltip XPG Summoner ya da Asus TUF K3 alsam mı diye düşündüm. Böyle sorunlar yaşatacaksa, ki yaşatmama ihtimali olsa bile daha eli yüzü düzgün markalardan almayı tercih ederim. Ama dediğim gibi mouse da alacağım. Çok fazla da zorlamak istemiyorum.

Biraz daha çıtayı yükseltip XPG Summoner ya da Asus TUF K3 alsam mı diye düşündüm. Böyle sorunlar yaşatacaksa, ki yaşatmama ihtimali olsa bile daha eli yüzü düzgün markalardan almayı tercih ederim. Ama dediğim gibi mouse da alacağım. Çok fazla da zorlamak istemiyorum.
Redragon'u eli yüzü düzgün değil öyle mi? Neredeyse hiç bir klavyesinde sorun bulunmuyor ve sen Türkiye'de yayımcısı popüler değil diye eli yüzü düzgün değil mi diyorsun?

Eli yüzü düzgün markadan kastınızı açıklayabilir misiniz?

Redragon'u eli yüzü düzgün değil öyle mi? Neredeyse hiç bir klavyesinde sorun bulunmuyor ve sen Türkiye'de yayımcısı popüler değil diye eli yüzü düzgün değil mi diyorsun?
Eli yüzü düzgün markadan kastınızı açıklayabilir misiniz?
Yanlış ifade etmiş olabilirim, kusura bakma. Daha popüler ve üst düzey firmalara kıyasla (Corsair, Logitech, Asus vs.) ülkemizde adının az bilinmesinden ve incelemelerinin az olmasından ötürü bir yanılgıda bulundum. Ürünleri tabii ki fiyatına göre oldukça iyi ve genelinde outemu switchlerin kullanmılması da ürünlerin güvenilirliğini artırıyor. Eli yüzü düzgün firma derken kastettiğim şey ise bu fiyat bandının bir tık üstünde bulunan ve popülerliği/güvenilirliği herkesçe kabullenilmiş firmalardı. Yoksa amacım Redragon'u kötülemek değildi, ki bu fiyat bandında alınabilecek en uygun ürünler de bunlar gibi gözüküyor.

Yanlış ifade etmiş olabilirim, kusura bakma. Daha popüler ve üst düzey firmalara kıyasla (Corsair, Logitech, Asus vs.) ülkemizde adının az bilinmesinden ve incelemelerinin az olmasından ötürü bir yanılgıda bulundum. Ürünleri tabii ki fiyatına göre oldukça iyi ve genelinde outemu switchlerin kullanmılması da ürünlerin güvenilirliğini artırıyor. Eli yüzü düzgün firma derken kastettiğim şey ise bu fiyat bandının bir tık üstünde bulunan ve popülerliği/güvenilirliği herkesçe kabullenilmiş firmalardı. Yoksa amacım Redragon'u kötülemek değildi, ki bu fiyat bandında alınabilecek en uygun ürünler de bunlar gibi gözüküyor.
Aslına bakılırsa evet ama Redragon'un 500 TL altı bütün klavyeleri neredeyse en iyi klavyelerdendir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı