Redragon Mekanik Klavye alınır mı?

Bütçe
700

Berkecelen

Femtopat
Daha fazla  
Redragon markasını yeni keşfettim ve ürünleri konusunda bilgi sahibi değilim. Çok çabuk bozulabildiği yönünde incelemeler okudum. Vereceğim paraya değecek ve uzun müddet götürecek bir mekanik klavye arayışı içerisindeyim. Önerileriniz ve görüşleriniz nelerdir? Bu marka beni üzer mi?

Hoşuma gidip almayı planladığım bir modeli: https://www.hepsiburada.com/redragon-k580-vata-blue-switch-kablolu-rgb-mekanik-oyuncu-klavye-p-HBV000018WXHO?magaza=QP Bilişim

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redragon markasını yeni keşfettim ve ürünleri konusunda bilgi sahibi değilim. Çok çabuk bozulabildiği yönünde incelemeler okudum. Vereceğim paraya değecek ve uzun müddet götürecek bir mekanik klavye arayışı içerisindeyim. Önerileriniz ve görüşleriniz nelerdir? Bu marka beni üzer mi?

Hoşuma gidip almayı planladığım bir modeli: https://www.hepsiburada.com/redragon-k580-vata-blue-switch-kablolu-rgb-mekanik-oyuncu-klavye-p-HBV000018WXHO?magaza=QP Bilişim

RedDragon güzel ve güvenilir bir markadır. Ülkemizde daha popüler olamadı ne yazık ki. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

RedDragon güzel ve güvenilir bir markadır. Ülkemizde daha popüler olamadı ne yazık ki. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Hiç kullandınız mı ürünlerini? Uzun süre gider mi? Amazon.com'da 1 hafta sonra tuş basmamaya başladı, 2 ay sonra bozuldu gibi birçok yorum okudum. Bu sorunları yaşatacağından korkuyorum açıkçası. Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim, ancak mouse da almam gerekiyor.

Hiç kullandınız mı ürünlerini? Uzun süre gider mi? Amazon.com'da 1 hafta sonra tuş basmamaya başladı, 2 ay sonra bozuldu gibi birçok yorum okudum. Bu sorunları yaşatacağından korkuyorum açıkçası. Bütçeyi biraz daha zorlayabilirim, ancak mouse da almam gerekiyor.
Kullanmadım ama her türlü markanın kötü yorumları vardır. Memnun olan kişi sayısı çok. Kronik sorunluysa bilemem ama bu forumda da önerilen güzel bir markadır. Burda arkadaşların önerdiği klavyeleri araştırıp aklınızda soru kalırsa sorabilirsiniz.

@FlexR hocamı da etiketleyim. Belki yardımcı olabilir.

4 aydır Redragon’ın bu modelini kullanıyorum. Işıklandırması ve görünüşü gayet iyi. Kullanım olarak da rahat ama şunu da eklemeliyim. Bundan 1-2 ay önce klavyede “y” tuşu ve “space” tuşu bazen basmamaya başladı. Bir süre sonra kendiliğinden düzeldi nasıl oldu bilmiyorum belki bana öyle denk gelmiştir. Onun dışında önerebilirim hem bu klavyeyi hem diğer klavyelerini.

Hocam bu markayı arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun, fakat 700TL böyle bir klavye için biraz fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı