İnceleme Redrogan K617 Fizz

Bir şeyi daha merak ettiğimden size sormak istiyorum benim almış olduğum klavye Türkçe fakat shift tuşu küçük ve enter tuşu bu klavyede büyük Redragon özel olarak türkiye için farklı şekilde mi üretiyor?

Evet. Türkçe klavyelerde genellikle hep öyle oluyor zaten.

@Salih7158 hocam tuşlar basmıyor demişsiniz. Bunun çözümü FN+ESC yapıp klavyeyi sıfırlamak. Uygulamasında klavye İngilizce klavye olduğundan Türkçe klavyedeki tuşları sıfırlıyor bu yüzden de bir mod kaydettiğinizde bozuluyor.

Hocam ben de yeni Redragon marka bir klavye aldim ozellikle space tuşunun stabilizatoru dehset bir ses veriyor. Bu Redragon klavyelerin cogunda demek ki ses oluyor. Hotswap olaylari da biraz kandirmaca cunku sadece kendi markalarinin switchleri ile degistirilebiliyormus diye duydum.

Hocam klavyeyi satmadan önce bende öyle yaptım düzeldi. Yine de sağ olun.

Evet bakır pin girişleri küçük olduğundan kendi markaları hariç hiçbir Switch'e uymuyor satın kurtulun derim. İade edebiliyorsanız iade edin.

Alacak biri araştırıyordur diye yazıyorum: Klavyenin 2 swich i çalışmıyor evet ama bu bozuk olduğundan değil. Bunun sebebi klavyenin uygulamasının İngilizce klavyeye uygun driver kurması ve İngilizce klavyede normalde orada olmayan tuşları görmemesi. Klavyeyi resetleyerek düzeltebilirsiniz.

Klavyeyi satmadan önce yaptım zaten. Yine de teşekkürler.