reeder P12S alınır mı?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Arkadaşlar kardeşime ucuz ve uygun telefon bakıyordum. Huawei P9 Lite ve GM5 Plus arasında kalmıştım ve birden bu markayı gördüm. Bir girip baktım öneride bulunanlar var fakat detaylı bilgi veren yok fazla.
Aranızda kullanan ve ya tanıdığı kullanan var mı? F/P ürüne benziyor.
  • reeder P12S.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadara buldun? Fiyat olarak baktığım kadarıyla pahalı duruyor. Reeder güncelleme konusunda da iyi bir marka değil. Güncelleme takıntın varsa seni üzebilir. Nette bu model ile ilgili araştırma yap kronik sorunlar var mı kontrol et.

Araştırmaları yaptım firmanın ürünü F/P ürünü fakat teknik servisi ve garanti seçenekleri kötü. Büyük ihtimal çıkan her arızaya kullanıcı hatası diyerek ürünü ücretsiz tamir etmiyorlar. Yüksek fiyatlara yapıyorlar diye öğrendim. Örneğin: Bataryanın şişip ekranı yerinden çıkaran bir kullanıcıya kullanıcı hatası demişler.
Almaktan vazgeçtim telefon fiyatları çok pahalı çok rezil.
P12S değil de önceki modellerine baktım uygun fiyat. Faturaya dahil telefon alınca da %80 fiyat farkı oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı