Reeder P13 Blue Max Lite iş için alınır mı?

Anillelele

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.
Reeder P13 Blue Max Lite telefonu fiyatına göre gayet ucuz buldum. Sadece WhatsApp business, Instagram, YouTube vb. gibi sosyal uygulamalar kullanılacak başka bir amacı olmayacak bu telefonun tavsiye eder misiniz? Bunlar için ideal bir telefon mudur acaba?
Alternatiflere açığım bütçe maksimum 3000TL olarak düşünebiliriz.

Hocam bu Reeder hiçbir şey yapmazsan bile kendi kendine bozulma riski olan bir telefon, garip cihazlar. Tabii bu hepsi için geçerli değildir. 2-3 yıl çalışan cihazları çıkıyor tek tük bile olsa.

Merhaba.
Reeder P13 Blue Max Lite telefonu fiyatına göre gayet ucuz buldum. Sadece WhatsApp business, Instagram, YouTube vb. gibi sosyal uygulamalar kullanılacak başka bir amacı olmayacak bu telefonun tavsiye eder misiniz? Bunlar için ideal bir telefon mudur acaba?

Tabii ki hayır. İkinci el S9 bak.

Şunu da belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Elimde Iphone 6 var fakat sürümden dolayı bazı uygulamaları indiremiyorum.

Merhaba.

Benim eski telefonum Reeder P13 Max'ın 1 haftada dokunmatiği çöp oldu siz bilirsiniz ama hocam.

Onun Yerne 6S Veya 7S Öneririm Reeder Canlı Bomba Almanızı Tercih Etmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı