Reeder P13 blue Max Pro alınır mı?

Ekran kalitesi HD kötü ama işlemcisi iyi diye biliyorum.

Siz bu telefonu almaya niyetlenmişsiniz gibi gözüküyor. Ne desek anlamsız kalır. Sadece sorun yaşadığınızda, forumdaki adamlar söylemişti dersiniz. O halde forumda da şikayet konusunu açmazsınız artık.

Siz bu telefonu almaya niyetlenmişsiniz gibi gözüküyor. Ne desek anlamsız kalır. Sadece sorun yaşadığınızda, forumdaki adamlar söylemişti dersiniz. O halde forumda da şikayet konusunu açmazsınız artık.

Hayır hocam niyetlenmedim sadece öyle biliyordum ve eğer kötüyse neden alayım diğer arkadaşlarında dediği gibi kaliteli bir 2.El alırım daha iyi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyla alakalı ilgili videoyu da yorumlara bırakıyorum. Alıp almamak size kalmış. Sonuçta sizin paranız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Konuyla alakalı ilgili videoyu da yorumlara bırakıyorum. Alıp almamak size kalmış. Sonuçta sizin paranız.

Hocam bu videoyu görmemiştim 2.el alacağım herkese teşekkürler

Sonra Reeder kötüleyince beni batı hayranı, Türk düşmanı falan ilan etmişlerdi sosyal medyada🤠

Technopat Haberler

Geri
Yukarı