ARDACD
Hectopat
Almayın hocam ben kullandım pişman oldum hiçbir yerde hiçbir parçası falan bulunamıyor.
Almayın hocam ben kullandım pişman oldum hiçbir yerde hiçbir parçası falan bulunamıyor.
Parçasını dışarıda arama götür servisine.
Hocam servisi her ilde yok ki İstanbul'da, Ankara'da 50 telefoncu veya 25 servis gezersen bulursun fakat Niğde, Aksaray, Nevşehir vb. illerde Reeder denildiğinde (o ne?) diye sorabiliyorlar.
Yakında forum kapadokya AVM de açılacak, direk mağaza ya götürdüğünüzde teknik servise yönlendirmek için yardımcı olacaklardır. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde de AVM içerilerinde mağazalar mevcut yine aynı şekilde oraya götürüp servise göndertebilirsiniz. Kendi sitelerinde de mevcut hangi il AVM de mağazaları olduğu. Bütçesi kısıtlı almayı düşünen arkadaşlar servis konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
Madem öyle ben Niğde'de yaşıyorum en büyük AVM'ye gidip Reeder P12curve telefonuma bir batarya alayım. (henüz internette bile olmazken AVM'lerde olacağını sanmam ama)
Hocam biraz detaylandırın.Reeder = çöp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.