Reeder S19 Max Pro nasıldır?

Hocam servisi her ilde yok ki İstanbul'da, Ankara'da 50 telefoncu veya 25 servis gezersen bulursun fakat Niğde, Aksaray, Nevşehir vb. illerde Reeder denildiğinde (o ne?) diye sorabiliyorlar.

Yakında forum kapadokya AVM de açılacak, direk mağaza ya götürdüğünüzde teknik servise yönlendirmek için yardımcı olacaklardır. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde de AVM içerilerinde mağazalar mevcut yine aynı şekilde oraya götürüp servise göndertebilirsiniz. Kendi sitelerinde de mevcut hangi il AVM de mağazaları olduğu. Bütçesi kısıtlı almayı düşünen arkadaşlar servis konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Yakında forum kapadokya AVM de açılacak, direk mağaza ya götürdüğünüzde teknik servise yönlendirmek için yardımcı olacaklardır. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde de AVM içerilerinde mağazalar mevcut yine aynı şekilde oraya götürüp servise göndertebilirsiniz. Kendi sitelerinde de mevcut hangi il AVM de mağazaları olduğu. Bütçesi kısıtlı almayı düşünen arkadaşlar servis konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Madem öyle ben Niğde'de yaşıyorum en büyük AVM'ye gidip Reeder P12curve telefonuma bir batarya alayım. (henüz internette bile olmazken AVM'lerde olacağını sanmam ama)

Madem öyle ben Niğde'de yaşıyorum en büyük AVM'ye gidip Reeder P12curve telefonuma bir batarya alayım. (henüz internette bile olmazken AVM'lerde olacağını sanmam ama)

Hocam zaten AVM dediğim AVM içerisinde herhangi bir yerden değil. Direkt kendi mağazaları açılıyor. Niğde'ye de şubata kadar gelecektir. Zaten mağazalar teknik servis değil satış noktalarıdır oradan servise göndertirsiniz sizin 10 gün içerisinde işiniz görülmüş olur.

Bence al pubg efootball 23 roblox stumble guys ve fifa mobile de rahatlıkla açıyor ve kasmıyor çok uzun oynayınca ısınıyor carx street de kasıyor baya kamerası iyi şarjı çok uzun gidiyor ama çok uzun doluyor fortnite açmıyor 6gb ram 256gb hafıza var ve 4gb ram 128gb hafıza var 2 sinden birini alabiliyorsunuz mavi sarı siyah renkleri var önerilir fiyat performans Google klavye var.

Aynı cihaz bendede var gayette seviyorum telefonumu
açtığım konudaki ayarları yaparsanız telefona performans katkısı olacaktır
tavsiye ediyorum konuyu yeni açtım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı