Reeder P13 Blue Max Pro vs Reeder S19 Pro Max

Senin burada çöp demen önemsiz ve yanlış ben şu an P13 kullanıyorum PUBG 60 FPS oynuyorum HDR da iyi ki sizin önerinizi dinlememişim gidip marka olsun diye iPhone almamışım gayet memnunum alacaklar hemen alsınlar hem ucuz hem kaliteli.

Arkadaşlar kesinlikle P13 alın paranız yoksa varsa S19 alın bende P13 Max Pro.
Var sorunsuz kasma donma yok öneririm.
Mediatek Helio P60 ile HDR+60FPS ?:D Sen configle, 3. parti yazılımlarla kendini kandırıyorsun. Telefonun normal hali Akıcı+15FPS veriyor.

Senin burada çöp demen önemsiz ve yanlış ben şu an P13 kullanıyorum PUBG 60 FPS oynuyorum HDR da iyi ki sizin önerinizi dinlememişim gidip marka olsun diye iPhone almamışım gayet memnunum alacaklar hemen alsınlar hem ucuz hem kaliteli.

Hocam 6-7 ay sonra gelin tekrardan bi telefon ne alemde kasıyor mu donuyor mu yazın buraya 🤣

P13 Blue Max Pro modeli artık fiyat performans özelliğini kaybetti cihazın fiyatı 5000 TL'ye çıktı. O fiyatın daha altında
Redmi 9t, POCO M3, Redmi Note9, Omix X500, Vivo Y22s gibi cihazlar var bu cihazların işlemcileri ekranları RAM'leri depolamaları, bataryaları çok daha iyi ve çoğu bilindik markalar. 5000 TL'ye Helio P60 almak aşırı saçma. O fiyatta SD662, G85, G88 görüyorken. Aynı işlemciye ve daha iyi ekrana sahip oukitel C21 3000 TL bandında iken, bu cihaza o kadar para verilmez. Zamanında babama 2000 TL'ye almıştık o zaman fiyat performanstı çünkü 2000 TL'ye cihaz yoktu piyasada.

İmkansız. Anneme Teknosa'dan P13 almıştık, ilk hafta sorun yaşatmadı, 2.hafta kendiliğinden Wi-Fi bağlantısını kesmeye başladı. 1 ay sonra yavaşlamalar oldu ve annemin başını ağrıtacak dandik bir telefon kullanmasındansa ağrıyı ben çekeyim deyip telefonları değiştirdim. 2 hafta içinde satıp 2.el A70 aldım, P13'ten daha önce çıkmasına rağmen her şeyiyle tokatlıyordu telefonu. Aklınız varsa TCL, Reeder gibi markalardan telefon almayın. En iyi telefonları bile dandik oluyor o markaların.

İmkansız. Anneme Teknosa'dan P13 almıştık, ilk hafta sorun yaşatmadı, 2.hafta kendiliğinden Wi-Fi bağlantısını kesmeye başladı. 1 ay sonra yavaşlamalar oldu ve annemin başını ağrıtacak dandik bir telefon kullanmasındansa ağrıyı ben çekeyim deyip telefonları değiştirdim. 2 hafta içinde satıp 2.el A70 aldım, P13'ten daha önce çıkmasına rağmen her şeyiyle tokatlıyordu telefonu. Aklınız varsa TCL, Reeder gibi markalardan telefon almayın. En iyi telefonları bile dandik oluyor o markaların.
Tcl
Reeder
Realme
Xaomi (çok zorda kalınmadığı sürece, alıcağınız bütçede başka iyi telefon yoksa alınabilir.)
Hiking
Vivo
General mobile (seveni çok, benim şahsi görüşümce kötü.)
Casper (bilindik bir marka ama telefon ve tabletleri kötü.)
Poco (galiba iyi telefonlarıda var ama genel olarak kötü.)
Lenovo
Bunlar şu anlık aklıma gelen, telefon alınırken uzak durulması gereken markalar.

TCL
Reeder
Realme
Xiaomi (çok zorda kalınmadığı sürece, alıcağınız bütçede başka iyi telefon yoksa alınabilir.)
Hiking
Vivo
General Mobile (seveni çok, benim şahsi görüşümce kötü.)
Casper (bilindik bir marka ama telefon ve tabletleri kötü.)
POCO (galiba iyi telefonları da var ama genel olarak kötü.)
Lenovo
Bunlar şu anlık aklıma gelen, telefon alınırken uzak durulması gereken markalar.
Xiaomi düşük bütçe dostu hocam, tabii yurt dışı olan alınacaksa mutlaka sıfır alınmalı çünkü 2.ellerinde arıza riski yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı