Reeder S23 Pro Max alınır mı?

İş için kullanacağım. 2. el almak istemiyorum. Şirketin programlarını ekliyoruz. Bir sıkıntı yaşamak istemiyorum. 10.000 TL altı ürün önerebilir misiniz?

Hocam bu telefon nasıldır?

Günlük işler için yeterli. Özellikle fiyatına göre en iyi chipsete sahip. Tek sorunu kamera.

Hocam 1 sene idere edecek uygun bir telefon arıyorum. 10.000 TL'yi geçmesin yeterli. İş için kullanacağım. Fazla depolama alanı ve rami önemli
A24 öneririm 8300TL'ydi en son. S23 Pro Max hem çok sorunlu hem de ciddi pişman eden bir cihaz. Hem S19 Max hem de P13 kullanmış birisi olarak söylüyorum. Redmi Note 9 falan bile alabilirsiniz bu çöp yerine. S23 harbi fiyasko . S19 Max Pro , Max Pro S Zoom falan iyi fakat bu model ciddi kötü. 10000 için en iyi telefon A25 , M34 ve ya A24.

Hocam mi.com a girip doğum tarihinizi haziran olarak ayarlarsanız haziran ayında 1000tl kupon veriyor. Kupon ile bunun 256 8 olanını almak daha mantıklı.

A24 öneririm 8300TL'ydi en son. S23 Pro Max hem çok sorunlu hem de ciddi pişman eden bir cihaz. Hem S19 Max hem de P13 kullanmış birisi olarak söylüyorum. Redmi Note 9 falan bile alabilirsiniz bu çöp yerine. S23 harbi fiyasko. S19 Max Pro, Max Pro s Zoom falan iyi fakat bu model ciddi kötü. 10000 için en iyi telefon A25, M34 veya a24.

Ben direk Reeder kullanılmaması taraftarıyım. İlla Türk malı deniyorsa General Mobile alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı