Reeder S23 Pro Max alınır mı?

Bütçe
5 ila 7 bin TL

ensarwastaken

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hocam kullanan ya da öneren var ise bir yardımcı olabilir mi? PUBG Mobile vb. oyunlarda FPS değerlerini ve günlük kullanımda kasma donma yaşayan var ise yardımcı olursa çok memnun olurum. Redmi 12 de almayı planladığım telefonlar arasında ya da sizin önerileriniz de önemli tabii hocalarım. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG oynayacaksan alınmaz Brawl Stars'ta bile kasıyor arada ve hep çöküyor kasası hiç sağlam değil 15Cm'lik yerden dustu kilif ve cam korumasi ile arka cam param parca olmustu kamerası 48MP diyorlar ama 16MP eski telefonum parasına deģmez.

2. el satmak istesen kimse almıyor ben gittim zar zor 7000ne aldığım telefonu swap yaptırıp 0 kutulu şekilde teslim alıp satmaya çalıštim 3500 verdiler.

Reeder alma tövbe ettim telefon 10 aylık falandı uygulamaları açmıyor Clash Royale güncelliyorum oyunu açmıyor güncellemeden sonra kamerası güzel değil ekranı güzel değil ayrıca telefon bazen 3G oluyor çekmiyor asla elimde telefon var birini arayamıyorum

Reeder'den uzak dur.

PUBG oynayacaksan alınmaz Brawl Stars'ta bile kasıyor arada ve hep çöküyor kasası hiç sağlam değil 15Cm'lik yerden dustu kilif ve cam korumasi ile arka cam param parca olmustu kamerası 48MP diyorlar ama 16MP eski telefonum parasına deģmez.

Tamamdır hocalarım sağ olun.

Alacaksan 29000 bayılıp Xiaomi 14T Pro alacaksın veya 2. elden temiz kullanılmış Samsung S10 oda 12000-15000₺ civarıdır galiba.

Alacaksan 29000 bayılıp Xiaomi 14T Pro alacaksın veya 2. elden temiz kullanılmış Samsung S10 oda 12000-15000₺ civarıdır galiba.

Bilmiyorum hocam. Bütçe çok kısıtlı yurt dışı telefon alacağım sanırım. Arayan soran yok zaten SIM kullanmasakta olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı