İşlemci Soğutucu - CPU Soğutucu - GittiGidiyor
İşlemci Soğutucu çeşitleri ve fiyatları GittiGidiyor'da! İşlemci soğutucusu modellerini incelemek ve i̇şlemci soğutucu sipariş etmek için tıklayın!
Son düzenleme:
Bütçe ve soğutucu uzunluğunun 156 mm olması sebebiyle o modeli direkt elemiştim hocam. Ama Arctic fanlarını kasamda kullanıyorum, oldukça kaliteli bir marka. Öneriniz için teşekkür ederim.Merhabalar![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu soğutucuyu kendim kullanmadım ama hiç kötü yorum duymadım performansının fiyatına göre çok iyi olduğu söyleniyor.Kullanan arkadaşlar yorum yazabilirse daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Tower soğutucu almaktan yanayım hocam, diğer öneriniz için ayrıca teşekkür ederim. İnceliyorum.Ucuza yırtmak istersen elimde sıfır Wraith Spire var, 75 liraya OC bile yaparsın onunla. Yok ben illa tower istiyorum dersen de Dark X124 o fiyata iyiydi diye hatırlıyorum.
Hocam Wraith spire hala satılık mı?Ucuza yırtmak istersen elimde sıfır Wraith Spire var, 75 liraya OC bile yaparsın onunla. Yok ben illa tower istiyorum dersen de Dark X124 o fiyata iyiydi diye hatırlıyorum.
Hocam buna sadece üzgün atarım tamda anakartım tamir olmuştu 3600 işlemcisine alacaktım peki 350-400 liraya ne önerirsiniz daha doğrusu wraith spire vs kule tipi hangisi iyi olur.Maalesef sattım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.