Reeven E12 RGB İşlemci Soğutucu İncelemesi

Hocam kasam Thermaltake V200tg stok fan ile 2560x1440p 60FPS render alırken 85 dereceyi görüyor işlemcim stok fan ile bu fanı taktığım'da kaç dereceye düşer? Bir 70'e düşse benim için ideal.

Bende stres testinde 70 derece olan sıcaklık 49'a düştü işte, sizde de böyle bir düşüş olabilir tahminimce.

Benim anakartımda RGB yok. Sadece 4 pin girişler var o kadar. Hangi modeli alsam? Bu mu? Reeven RC-1205 HANS mı?

Ben de anakarta takmadım RGB'yi zaten. Kasa fanlarının kontrolcüsüne bağladım. Bu arada hans alacaksanız satıcıya önce sorun AM4 kiti içinde var mı diye.

Merhaba abi fanım geldi montajladım fakat bende ahım şahım bir etki bırakmadı anlamadım 85'den 77'ye 76'ya düştü anca ve RGB'sini nasıl yakabilirim anakartım A320M S2H ve kasam Thermaltake V200tg.

Son düzenleme:
Thermaltake V200tg

Öncelikle bu kasanın hava akışı çok kötü, bir de yan kapak açıkken deneyin.

Yine sıcaklıklar benimki kadar düşmezse ya iyi montajlayamadınız ya da termal macunu az veya çok sürmüşsünüzdür.

RGB'si için kasanızdaki fanları bilmediğimden dolayı bir şey diyemeyeceğim. Ben fanlarımın RGB kontrolcüsüne bağladım.

Abi peki öndeki fanların CFM değeri çok düşük elimi arkasına uzattığımda dibine götürmem gerekiyor yoksa rüzgar hissedemiyorum o öndeki fanları CFM değeri yüksek fanlar ile değişsem etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…