Referans RX 480 alınmalı mı?

AndarKhan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Asus'un referans modelini sipariş etmiştim ama sorunlar çıkmış referans modelde fazla güç çekme falan. Çok uzun süredir sistem toplamayı bekliyordum. Ne yapayım sizce iptal edeyim mi siparişi? Özel soğutmalı modeller temmuz sonuna kadar çıkar mı?

Aylardır bekliyordum biraz daha beklerim deyip iptal ettim arkadaşlar. Bu konu hakkında yazılarıyla bilgilenmemi sağlayan siz Technopat'tan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özel soğutmalı kartlar çıktı mı onları tartışırız hep beraber. Teşekkürler.

Yıllarda 270-370 TDP değerine sahip ekran kartlarını kullandı bizim insanımız o kadar da yüksek güç tüketimi değil diye. 150 değilde 160 watt güç çekiyor diye laf yapıyorlar şimdi... Sıcaklık bakımından özel tasarım modellerini bekleyin.

Yıllarda 270-370 TDP değerine sahip ekran kartlarını kullandı bizim insanımız o kadar da yüksek güç tüketimi değil diye. 150 değilde 160 watt güç çekiyor diye laf yapıyorlar şimdi... Sıcaklık bakımından özel tasarım modellerini bekleyin.
Peki özel soğutmalı modeller ne zaman çıkar acaba?

Temmuz sonunda gelir diyorlar özel soğutmalı modellere. Doğru mu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı