Çözüldü Regedit ayarlamasından sonra klavye ve fareye güç gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tek258

Hectopat
GP 307 diye bir gamepad aldım PC için ama sağ analogu hareket ettirdiğimde yandaki 1 2 3 4 tuşları çalışıyordu. İnternetten araştırdım, sorunu düzeltmek için regedit'ten birkaç şey yaptım (gamepadin ismini Logitech'li bir şey yaptım) ve bundan sonra klavye ve fareye güç gelmedi. Ben de bilgisayarı kapanmaya zorladım. Şu an bilgisayar kapalı. Eğer açtığımda klavye ve fareye güç gelmezse ne yapabilirim?

Bu yüzden regedit ayarlarıyla uğraşmayın diyorlar önce başka yollar deneseydiniz daha iyi olurdu sorunuza gelecek olursak güvenli moda girmeyi ve yaptığınız ayarları düzeltmeye çalışın veya sistem geri yükleme deneyin olmazsa format atmayı düşünün.

Bu yüzden regedit ayarlarıyla uğraşmayın diyorlar önce başka yollar deneseydiniz daha iyi olurdu sorunuza gelecek olursak güvenli moda girmeyi ve yaptığınız ayarları düzeltmeye çalışın veya sistem geri yükleme deneyin olmazsa format atmayı düşünün.

Eğer dedikleriniz olmazsa Bluetooth ile klavye bağlayıp regedit e girip düzeltmeye çalışacağım. Öneriniz için teşekkür ederim.

Peki format atarsam sadece Windows'un kurulu olduğu diske atsam olur mu? Öbür diskler bozulmaz de mi? Çünkü 500GB kadar dosyam var ve kaybetmek istemiyorum.
Konu hala aktif yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayar açıldı ve sorun düzeldi. Sadece arkada garip fan sesleri duyuyorum ama problem değil. Konu kapanmıştır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı