Regedit Chromium dosyası virüs müdür?

Anlamadım hoca.
1600101111245.png

Chromium açık kaynak tarayıcı regedit kaydı imiş.

Zararlı olamaz çünkü açık kaynak kodlu imiş.
Chromium kurulumu yapmış mısınız Denetim Masasından kontrol edin.
Ben daha önce böyle bir kurulum yaptığımı hatırlıyorum çok uzun zaman önce. :)

Son düzenleme:
Regedit olan kısmı değil zaten zararlı olan. Bulaşan zararlı kaynağı asıl zarar veren.
Kaspersky evet yeterli.
Bulaştıran ne imiş de zararlı imiş? Regedit kaydını soruyor arkadaş ve regedit kaydında zararlı bir durum yok. Başka programdan veya kayıttan bahsediyoruz da benim mi haberim yok.
Yıllardır bilgisayar kullanırım çok şükür hep virüs temizleyen tarafta bulundum ;)

Zararlılar sadece bir noktadan hareket etmez. Asıl kaynakları olur yayılım gösteren de var çok kanallı kendini başlatan da.
Bulaştıran ne imiş de zararlı imiş?
Asıl kaynağını incelemeden bilinmez.

Zararlılar sadece bir noktadan hareket etmez. Asıl kaynakları olur yayılım gösteren de var çok kanallı kendini başlatan da.

Asıl kaynağını incelemeden bilinmez.
İyi de arkadaş chromium tarayıcısını farkında olmadan kurmuş bence. Kayıt dosyası oluşturmuş olan bu.
Yani tarayıcı kayıt girdisidir bahsedilen.

İyi de arkadaş chromium tarayıcısını farkında olmadan kurmuş bence. Kayıt dosyası oluşturmuş olan bu.
Yani tarayıcı kayıt girdisidir bahsedilen.
Yani sencesi bencesi yok bu işin. Zaten muhattabım konu sahibi gerekli kontrolü sağlayınca belli olur.

Yani sencesi bencesi yok bu işin. Zaten muhattabım konu sahibi gerekli kontrolü sağlayınca belli olur.
Peki hangi zararlı yazılım açık kaynak tarayıcıyı kurdurur?
Biraz mantık... Ayrıca üst mesajlarda direkt zararlı diye teşhisi neye göre koydunuz?
Arkadaşın bilgisayarında herhangi bir sıkıntı yok. Sadece sormuş ama siz bilir kişi gibi evet zararlı demişsiniz.
Hayret gerçekten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı