Regedit'te ayar yapıldıktan sonra bilgisayar siyah ekranda kalıyor

MorTis_9

Yoctopat
Daha fazla  
Regedit'te birkaç ayar yapmıştım. Bir şey olur diye yedeğini almıştım. Ancak yedeği yüklemeye çalıştığımda “yüklenemedi” tarzında bir hata aldım. Birkaç kez daha denedim ama hepsinde aynı hatayı verdi Bu arada regedit yedeği 2-3 ay öncesinden kalma eski bir yedek

Sonrasında bir uygulamayı açmaya çalıştığımda da buna benzer bir hata aldım. Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda ise siyah ekran geldi ve sistem açılmadı. Her şeyi denedim, Ctrl + Alt + Delete işe yaramıyor, güvenli modda da açılmıyor.

Sadece güç düğmesiyle aç/kapa yaparak "Gelişmiş Seçenekler" kısmına ulaşıp oradan CMD’yi (Komut İstemi) açabiliyorum. Oradan Görev Yöneticisi'ni de açabiliyorum. Ancak Windows henüz tam olarak açılmadığı ve şifre girişi ekranı gelmediği için explorer.exe çalışmıyor. Çalıştırmayı denediğimde "Windows bulamadı" gibi bir hata veriyor.

Regedit yazarak Kayıt Defteri’ni açabiliyorum ama hatanın tam olarak nerede olduğunu bilmediğim için sorunu çözemiyorum. Format atmak son çare olsun istiyorum. Bu konuda çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı