Regeditte görünen zoom.exe nedir?

Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi. zoom.exe adlı bir anahtar mı diyeyim klasör mü diyeyim, bir şey gözüküyor regedit te. Bu nedir, Zoom adlı programdan mı kaynaklıdır. Yoksa başka bir şey midir? Ve bu arada bu şey internet Explorer klasörüne baktığımda gözüktü.

Dosya Ekleri

• technopat.png
    technopat.png
    35,9 KB · Görüntüleme: 91
Belki bu Zoom bildiğimiz zoomdur. (İnternet Explorer'ın büyüteci)

Ama sonuçta bir exe dosyası değil mi?
Uninstall dosyasını kullanarak mı sildiniz? Eğer öyleyse böyle kalıntılar kalması normal. Tekrar kurup dosya konumundaki uninstall dosyasıyla silebilirsiniz.

Uninstalla sildim. Kendi uninstallından. Ama kalıyor böyle. Canlı ders uygulamalarının hepsinden nefret ediyorum.

Uninstalla sildim. Kendi uninstallından. Ama kalıyor böyle. Canlı ders uygulamalarının hepsinden nefret ediyorum.
Internet Explorer'a ait bir yakınlaştırma eklentisine de ait olabilir ama tahminimce zoom programına ait. Boşverin dursun bilgisayarınızda yavaşlık vb. sorunlar yaratmıyorsa uğraşmayın. Virüsten şüpheleniyorsanız, MalwareBytes veya KasperSky ile tarama yapabilirsiniz.

Internet Explorer'a ait bir yakınlaştırma eklentisine de ait olabilir ama tahminimce Zoom programına ait. Boş verin dursun bilgisayarınızda yavaşlık vb. sorunlar yaratmıyorsa uğraşmayın. Virüsten şüpheleniyorsanız, Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz.

Sildim. Zaten internet Explorer değil Chrome kullanıyorum. Hiçbir işime yaramaz zaten. Hem de bunların bilgisayarımı yavaşlattığına eminim. Bir önceki bilgisayarımı bunlar bozmuştu.

Sildim. Zaten internet Explorer değil Chrome kullanıyorum. Hiçbir işime yaramaz zaten. Hem de bunların bilgisayarımı yavaşlattığına eminim. Bir önceki bilgisayarımı bunlar bozmuştu.
Bilgisayarımdaki kalıntıları kontrol etsen işin içinden çıkamazsın.
Bilgisayarı kalıntılar esasen bozmaz. Hatalı yaptığın bir şey olmuştur.

Bilgisayarımdaki kalıntıları kontrol etsen işin içinden çıkamazsın.
Bilgisayarı kalıntılar esasen bozmaz. Hatalı yaptığın bir şey olmuştur.

O da bir ihtimal tabii ki. Ama her şey şu Zoom ve sebit canlı dersten sonra başladığından onları sorumlu tutuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı