Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi. zoom.exe adlı bir anahtar mı diyeyim klasör mü diyeyim, bir şey gözüküyor regedit te. Bu nedir, Zoom adlı programdan mı kaynaklıdır. Yoksa başka bir şey midir? Ve bu arada bu şey internet Explorer klasörüne baktığımda gözüktü.
Uninstall dosyasını kullanarak mı sildiniz? Eğer öyleyse böyle kalıntılar kalması normal. Tekrar kurup dosya konumundaki uninstall dosyasıyla silebilirsiniz.
Internet Explorer'a ait bir yakınlaştırma eklentisine de ait olabilir ama tahminimce zoom programına ait. Boşverin dursun bilgisayarınızda yavaşlık vb. sorunlar yaratmıyorsa uğraşmayın. Virüsten şüpheleniyorsanız, MalwareBytes veya KasperSky ile tarama yapabilirsiniz.
Internet Explorer'a ait bir yakınlaştırma eklentisine de ait olabilir ama tahminimce Zoom programına ait. Boş verin dursun bilgisayarınızda yavaşlık vb. sorunlar yaratmıyorsa uğraşmayın. Virüsten şüpheleniyorsanız, Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yapabilirsiniz.
Sildim. Zaten internet Explorer değil Chrome kullanıyorum. Hiçbir işime yaramaz zaten. Hem de bunların bilgisayarımı yavaşlattığına eminim. Bir önceki bilgisayarımı bunlar bozmuştu.
Daha önce Zoom kullanmayan arkadaşlar aynı dizini kontrol ederse bu zoom.exe'nin büyüteç eklentisi vs. mi yoksa Zoom programına mı ait olup olmadığını anlarız.
Sildim. Zaten internet Explorer değil Chrome kullanıyorum. Hiçbir işime yaramaz zaten. Hem de bunların bilgisayarımı yavaşlattığına eminim. Bir önceki bilgisayarımı bunlar bozmuştu.