Adım 1: Öncelikle Epic Games'i açıyoruz ve Far Cry'ı aratıyoruz. Gördüğünüz gibi Far Cry 5 ve Far Cry: New Dawn'ın fiyatı 80 liranın altında kupon uygulamıyoruz ve iki oyun birlikte toplamda 144, 91 TL yapıyor.
Adım 2: Far Cry: New Dawn oyununa tıklıyoruz ve teklifler bölümünden "Complete" isimli versiyonu buluyoruz. 2 oyun birlikte 101, 80 lira, 40 lira daha ucuz ama 60 liralık kuponu da eklersek bu fiyat 41, 80 TL oluyor.
Adım 3: Satın al kısmına tıklayıp 60 liralık kuponumuzu uyguluyoruz, kredi/banka kartı ile ödeme yapacaksanız yurt dışı işlemlerinizi açmanız lazım çünkü ödemeyi Epic Games yurt dışından alıyor.
Adım 4: Satın alım işlemini gerçekleştiriyoruz ve oyunlar kütüphanemize ekleniyor ayrıca her oyun satın alma işlemine 60 liralık kupon vermeye devam ediyor.
Not: Takma adıma aldırış etmeyin.
Not: Bir de Far Cry Primal'ın fiyatı düşse keşke.
Not: Bilgisayarım oyunları kaldırmadığı için yüklemiyorum ileride iyi bir bilgisayar toplarsam oynarım belki.
Adım 2: Far Cry: New Dawn oyununa tıklıyoruz ve teklifler bölümünden "Complete" isimli versiyonu buluyoruz. 2 oyun birlikte 101, 80 lira, 40 lira daha ucuz ama 60 liralık kuponu da eklersek bu fiyat 41, 80 TL oluyor.
Adım 3: Satın al kısmına tıklayıp 60 liralık kuponumuzu uyguluyoruz, kredi/banka kartı ile ödeme yapacaksanız yurt dışı işlemlerinizi açmanız lazım çünkü ödemeyi Epic Games yurt dışından alıyor.
Not: Takma adıma aldırış etmeyin.
Not: Bir de Far Cry Primal'ın fiyatı düşse keşke.
Not: Bilgisayarım oyunları kaldırmadığı için yüklemiyorum ileride iyi bir bilgisayar toplarsam oynarım belki.