Çözüldü Far Cry 5 + Far Cry New Dawn paketinde Far Cry 5 dahil mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
New Dawn tavsiye edeceğim bir oyun değil sadece onu alma bence, ama GTA V'e Mafia, Far Cry'dan daha iyi bir seçenek tabii ki.

Watch Dogs Legion aslında son 3 yılda çıkmış AAA bir oyuna göre çok ucuz ama ön yargımı kıramadım şu oyunla ilgili, çok sevdiğim Watch_Dogs 2'den sonra Watch_Dogs düzeldi derken (ki konseptini çok sevdiğim bir seri Watch_Dogs) ilk oyundan bile daha kötü bir hikaye yapıp yine ellerine yüzlerine bulaştırdılar ayrıca San Francisco'yu da çok sevmiştim Londra çok daha sıkıcı bir şehir bence bir Watch_Dogs oyunu için.

Watch Dogs'a hiç alışamadım ben nedense. AAA bir oyun için ucuz olduğu doğru ama bana göre değil. Far Cry 5 aldım onun yerine. 3. Oyunu bitirip 5. Oyuna başlayacağım.

New dawn tavsiye edeceğim bir oyun değil sadece onu alma bence, ama GTA V'e Mafia, Far Cry'dan daha iyi bir seçenek tabii ki.

Watch Dogs Legion aslında son 3 yılda çıkmış AAA bir oyuna göre çok ucuz ama ön yargımı kıramadım şu oyunla ilgili, çok sevdiğim watch_dogs 2'den sonra watch_dogs düzeldi derken (ki konseptini çok sevdiğim bir seri watch_dogs) ilk oyundan bile daha kötü bir hikaye yapıp yine ellerine yüzlerine bulaştırdılar ayrıca San Francisco'yu da çok sevmiştim Londra çok daha sıkıcı bir şehir bence bir watch_dogs oyunu için.

Far Cry 5 + New dawn + GTA 4 + Half-Life 2 nasıl olur hocam? 219TL oldu şu anda önerebileceğiniz oyun var mı? 61TL daha harcayabilirim.

Far Cry 5 + New dawn + GTA 4 + Half-Life 2 nasıl olur hocam? 219TL oldu şu anda önerebileceğiniz oyun var mı? 61TL daha harcayabilirim.
Mafia, Dishonered 2, Half-Life'ın diğer oyun/dlc'leri, Cuphead, Raft veya Prey olabilir.

Key olarak almak sorun değilse Blasphemous veya Moonlighter olabilir.

Half-Life çıkardım. Mafia2 alabiliyorum. Fakat zamanında Mafia2'yi eski bilgisayarımda çok oynamıştım fakat bitirmemiştim. Sizce alınır mı? Ya da yerine önerebileceğiniz oyun var mı?

Hocam kartları satıp Mafia trilogy alabilirsiniz. Mafia 1-2-3'ün Remastered versiyonlarını veriyor. Kaçırılmamalı.

Mafia, dishonered 2, Half-Life'ın diğer oyun/dlc'leri, Cuphead, Raft veya Prey olabilir.

Key olarak almak sorun değilse blasphemous veya moonlighter olabilir.

Hocam sizi uğraştırmak gibi olmasın fakat 10TL ve altına öneriniz var mı? Mafia2 ve Mafia1 oynadım. Mafia definite editon aldım değişiklik olsun.

Hocam sizi uğraştırmak gibi olmasın fakat 10TL ve altına öneriniz var mı? Mafia2 ve Mafia1 oynadım. Mafia definite editon aldım değişiklik olsun.
Binding Of Isaac, Please Don't Touch Anything, Beholder, Overcooked, Plants Vs Zombies, Five Nights At Freddy's, Pico Park, Dictators: No Peace.

Virgül koyduğum yerlerde oyun değişiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı