Far Cry 5 ve Far Cry: New Dawn nasıl daha ucuza alınır?

Yer
İç Anadolu
Adım 1: Öncelikle Epic Games'i açıyoruz ve Far Cry'ı aratıyoruz. Gördüğünüz gibi Far Cry 5 ve Far Cry: New Dawn'ın fiyatı 80 liranın altında kupon uygulamıyoruz ve iki oyun birlikte toplamda 144, 91 TL yapıyor.
2.jpg

1.jpg

Adım 2: Far Cry: New Dawn oyununa tıklıyoruz ve teklifler bölümünden "Complete" isimli versiyonu buluyoruz. 2 oyun birlikte 101, 80 lira, 40 lira daha ucuz ama 60 liralık kuponu da eklersek bu fiyat 41, 80 TL oluyor.
3.jpg

Adım 3: Satın al kısmına tıklayıp 60 liralık kuponumuzu uyguluyoruz, kredi/banka kartı ile ödeme yapacaksanız yurt dışı işlemlerinizi açmanız lazım çünkü ödemeyi Epic Games yurt dışından alıyor.
4.jpg

Banka.jpg
Adım 4: Satın alım işlemini gerçekleştiriyoruz ve oyunlar kütüphanemize ekleniyor ayrıca her oyun satın alma işlemine 60 liralık kupon vermeye devam ediyor.
5.jpg

6.jpg

Not: Takma adıma aldırış etmeyin. 😁
Not: Bir de Far Cry Primal'ın fiyatı düşse keşke.
Not: Bilgisayarım oyunları kaldırmadığı için yüklemiyorum ileride iyi bir bilgisayar toplarsam oynarım belki. 😩

Bir de tosla kartını varsa %25 i iade ediliyor. İade ücreti ocak ayında yatıyor sadece. Yani toplamda 47,7 gibi bir fiyata iki oyunda alınmış oluyor. Bu arada ben ultimate edition satın aldım.

Eğer konuda bahsi geçen Far Cry New Dawn Ultimate paketini Epic Games Rusya üzerinden kuponla beraber alırsanız 269.8 RUB yani 28 TL'ye geliyor. Dil konusunda da daha önce bu şekilde alanla konuştum İngilizce dediler yani dil konusu için de endişelenmenize gerek yok. Assassin's Creed oyunlarında Rusça dil oluyormuş çünkü. Farklı ülke üzerinden alındığı için Tosla kampanyasına giriyor mu kesin bilmiyorum.

Bu uygulamaya pek güvenmiyorum içinde 9, 37 TL param var çekemiyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler.

Eğer konuda bahsi geçen Far Cry New Dawn Ultimate paketini Epic Games Rusya üzerinden kuponla beraber alırsanız 269.8 RUB yani 28 TL'ye geliyor. Dil konusunda da daha önce bu şekilde alanla konuştum İngilizce dediler yani dil konusu için de endişelenmenize gerek yok.

Gittikçe ucuzluyor yani.😄
Dil konusun da şüpheliyim ama aldım zaten bilgilendirme için teşekkürler.

Ben iki aydır kullanıyorum toslayı spotify kampanyası, netflix kampanyası falan hep iadeleri alıyorum paran belki 10 ve 10'nun katları olmadığı için mi çekemiyorsun acaba? Ben hiç çekmeye çalışmadım harcayacağım kadar yükleyip harcadım.

Ben iki aydır kullanıyorum toslayı spotify kampanyası, netflix kampanyası falan hep iadeleri alıyorum paran belki 10 ve 10'nun katları olmadığı için mi çekemiyorsun acaba? Ben hiç çekmeye çalışmadım harcayacağım kadar yükleyip harcadım.
Bu uygulamaya pek güvenmiyorum içinde 9, 37 TL param var çekemiyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Eğer sizin adınıza bir banka hesabınız varsa parayı atabilirsiniz, başkasının adına kayıtlı banka hesabına atamıyorsunuz parayı maalesef sizin adınıza olması gerekiyor.

Adım 1: Öncelikle Epic Games'i açıyoruz ve Far Cry'ı aratıyoruz. Gördüğünüz gibi Far Cry 5 ve Far Cry: New Dawn'ın fiyatı 80 liranın altında kupon uygulamıyoruz ve iki oyun birlikte toplamda 144, 91 TL yapıyor.

Adım 2: Far Cry: New Dawn oyununa tıklıyoruz ve teklifler bölümünden "Complete" isimli versiyonu buluyoruz. 2 oyun birlikte 101, 80 lira, 40 lira daha ucuz ama 60 liralık kuponu da eklersek bu fiyat 41, 80 TL oluyor.

Adım 3: Satın al kısmına tıklayıp 60 liralık kuponumuzu uyguluyoruz, kredi/banka kartı ile ödeme yapacaksanız yurt dışı işlemlerinizi açmanız lazım çünkü ödemeyi Epic Games yurt dışından alıyor.
Adım 4: Satın alım işlemini gerçekleştiriyoruz ve oyunlar kütüphanemize ekleniyor ayrıca her oyun satın alma işlemine 60 liralık kupon vermeye devam ediyor.

Not: Takma adıma aldırış etmeyin. 😁
Not: Bir de Far Cry Primal'ın fiyatı düşse keşke.
Not: Bilgisayarım oyunları kaldırmadığı için yüklemiyorum ileride iyi bir bilgisayar toplarsam oynarım belki. 😩
Hayirli olsun 🙂 Far Cry Primal tavsiye etmem. Oyunu 30%'dan sıkılıp silmiştim ben. Far Cry severim ama Primal beni soguttu seriden😑

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı