Çözüldü Rehber nasıl hazırlanmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HDDKullanıyorum

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli forum üyeleri, yan sanayi (CH340) Arduino modelini kullanan kişiler için bir driver rehberi hazırlamak istiyorum ancak rehber nasıl oluşturulur ve ne tür detaylara değinilmeli pek bilgim yok. Biraz yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Hocam başlığın yanına parantez içinde rehber yazın moderatörler ekler o renkli yazıyı.
Dostum rehber nasıl hazırlanmalı bunun hakkında bilgim yok fakat ben senin yerinde olsam en çok beğeni alan rehber konularına bir göz gezdirir fikir sahibi olurdum.

Dostum rehber nasıl hazırlanmalı bunun hakkında bilgim yok fakat ben senin yerinde olsam en çok beğeni alan rehber konularına bir göz gezdirir fikir sahibi olurdum.

Yok öyle değil mesela başlığın yanına nasıl rehber şeklinde renkli yazdırabilirim gibi önerilere ihtiyacım var aklımda bir rehber taslağı var zaten.

Renkli başlığı olan konunun linkini atabilir misin?

Bu konudaki gibi renkli rehber yazan kısımdan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…