(Rehber) Skyrim Yoldaş Seçimi

Elinize sağlık. Inigo'yu yakında deneyeceğim ben de. Ama Serana'dan vazgeçebilir miyim bilmiyorum. 😀
Bu modla kullanıyorum Serana'yı, belki birinin işine yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam değerli hocam foruma ufak bir soru sormak için giriş yapıyorum. Skyrim'e tekrar başladım ve iki yoldaşım var birisi modla gelmiş olan Inigo. Kendisine nasıl büyü öğretebilirim acaba? Ayrıca nasıl daha fazla yoldaş edinebilirim bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar. 😇

Selam değerli hocam foruma ufak bir soru sormak için giriş yapıyorum. Skyrim'e tekrar başladım ve iki yoldaşım var birisi modla gelmiş olan Inigo. Kendisine nasıl büyü öğretebilirim acaba? Ayrıca nasıl daha fazla yoldaş edinebilirim bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar. 😇

Yoldaşa büyü öğretme diye bir oyun özelliği maalesef yok. En fazla onun envanterine kullanmasını istediğin bir silahı koyarsan onu kullanır. Daha fazla yoldaş edinmek için farklı modlar indirebilirsin, yardım ettiğin kişilere takip etmesini isteyebilirsin, şehirlerde mevkibeyi görevlerini yaparak fedai olup hizmetine yoldaş verilmesini sağlayabilirsin ya da hanlarda para verip yoldaş kiralayabilirsin.

AFT modunu kurman gerek büyü öğretmek için.
Ayrıca Vampirsen ısırıp Vampir yapabilirsin Kurtadamsan da kurtadam.

AFT modunu kurman gerek büyü öğretmek için.
Ayrıca Vampirsen ısırıp Vampir yapabilirsin Kurtadamsan da kurtadam.

Vampir nasıl oluyorum? Kurtadam olmuştum da Vampir nasıl olunuyor bilmiyorum.

Vampir nasıl oluyorum? Kurtadam olmuştum da Vampir nasıl olunuyor bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı