Rekabet Kurulu "sahibinden.com" için soruşturma kararı aldı

Klosie

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2021
Mesajlar
1.339
Çözümler
2
Sebebi anladığım kadarıyla ev fiyatlarındaki fahiş artıştan dolayıymış fakat neden Sahibinden'e soruşturma açıldığını anlayamadım. Zaten serbest bir piyasadayız herkes kendi kafasına göre fiyat koyabilir (tabii ki de doğru değil) fakat bundan siteyi sorumlu tutmak bence yanlış çünkü site sadece aracı. Bunun yerine ev satışlarının devlet kontrolünde yapılması kanaatindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Herkesin sadece bir evi olabilmeli. Parası olana sınırsız imkan verilmesi başta insanlık adına suç olmalı. Doğa için de en büyük sorunlardan biri zaten bu betonlaşma.
Kimsenin kimseye kiralama yapamaması lazım. Devletin kiralaması lazım. O da gelirinin %10'u kadar olmalı en fazla.
Kapitalizmin panzehiri böyle gerektirir.
 
Allah Allah...
Fiyatları Allah belirlemiyor muydu yahu!

İktidar yine gündem değiştirme çabalarında...
Saçmalama kardeşim siz de ne olsa "seçim yaklaşıyor, konu değiştirmeye çalışıyorlar" gibi saçma sapan şeyler söylüyorsunuz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı