Rekabet Kurulu "sahibinden.com" için soruşturma kararı aldı

Haberi okumadan yorum yapanlar komedi. Beğeni kasmak için ne kadar popülist laf var salla kim bilecek.

"Pazarlarında hakim olduğu konumu aşırı fiyat uygulamak suretiyle kötüye kullandığı iddiası ile."

Yani Sahibinden gücünü kötüye kullanarak sitede ilan verenleri fahiş fiyatla sömürüyor diye bir soruşturma var.

Haberi okumadan yorum yapanlar komedi. Beğeni kasmak için ne kadar popülist laf var salla kim bilecek.

"Pazarlarında hakim olduğu konumu aşırı fiyat uygulamak suretiyle kötüye kullandığı iddiası ile."

Yani Sahibinden gücünü kötüye kullanarak sitede ilan verenleri fahiş fiyatla sömürüyor diye bir soruşturma var.
Diyorum ya takmışlar kafalarına gündem değiştirme lafını hemen sallıyolar.

Herkesin sadece bir evi olabilmeli. Parası olana sınırsız imkan verilmesi başta insanlık adına suç olmalı. Doğa için de en büyük sorunlardan biri zaten bu betonlaşma.
Kimsenin kimseye kiralama yapamaması lazım. Devletin kiralaması lazım. O da gelirinin %10'u kadar olmalı en fazla.
Kapitalizmin panzehiri böyle gerektirir.
Komünist miyiz kardeşim? Parası olan istediği kadar alır.

Komünist miyiz kardeşim? Parası olan istediği kadar alır.
Komünizm güzel şey de bunun için komünist olmaya gerek yok. Sosyal devlet olsa yeter. Parası olan, gücünün yettiği her yeri aldığı zaman sana bana başını sokacak bir kulübe bile kalmaz.
Hatta Kapitalizmin bile sınırları vardır medeni ülkelerde.

Komünizm güzel şey de bunun için komünist olmaya gerek yok. Sosyal devlet olsa yeter. Parası olan, gücünün yettiği her yeri aldığı zaman sana bana başını sokacak bir kulübe bile kalmaz.
Hatta Kapitalizmin bile sınırları vardır medeni ülkelerde.
Komünizm teoride güzel gibi görünse de hiç bir zaman pratikte doğru olmamıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı