Rekabetçi oyunlar için AOC C24G1 vs AOC 24G2U

MehmetBal12

Centipat
Bu iki monitör arasında kaldım. Film hiç izlemem. Ama CS GO tarzı oyunlar çok oynarım. Yani oyun için hangi monitör?

AOC monitör konusunda dünyada adını duyurmuş çok iyi bir markadır. Dolayısı ile monitörlerinde gerçek IPS panel kullanmamak gibi bir şansları yok. Ayrıca bir kaç ay önce uzun araştırmalar sonucu bende aynı monitörü alma konusunda karara varmıştım. Yani gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Not: IPS panele sahip bir monitör aldığınızda piksellerle alakalı, fabrika çıkışı bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu kullanıcının şansına bağlı. Böyle bir durumda yapmanız gereken monitörü garantiye yollamak olacaktır. Bu sizi korkutmasın, çünkü genel olarak IPS panellerde bu problem olduğu için her firma bunu normal karşılıyor ve sorgusuz, sualsiz ürün değişimini kabul ediyor.

Bende IPS diye duymuştum düşük tepkime sürelerinden dolayı.
"Giriş seviyesi kullanıcılar ve çoğu oyuncu için VA paneller daha mantıklı bir seçenek olabilir. İçerik üreticileri ve profesyoneller ise IPS monitörlere odaklanmalıdır. Yüksek yenileme hızına sahip ucuz bir monitör arıyorsanız da TN panellere yönelmelisiniz. "

Şahsen IPS tercih ederim. Tepkime süresi olarak arada fark varsa bile anlamak çok zor olacaktır ama renk kalitesi açısından IPS tartışmasız daha iyi.

Hangi monitoru aldiniz ? 24G2 u ise nereden aldiniz ve ekranda ips glow back light bleed arka plan isik sizdirmasi var mi ?

Dünya şampiyonasına hazırlanmıyorsanız, turnuvalarda aranan adam değilseniz IPS tercih edin. TN panellerin çoğunun renk paleti çamurdan hallice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…