Rekindling Soul Update

C

Cpisy

Ziyaretçi
Dota 3 geldi resmen! SF yeni model ve arcane, yeni rune'ler, ward yerleri, Roshan yeri değişti ya da harita komple değişti demek daha doğru olur. Artık Dota 2 demek yanlış olur çünkü bu son update ile oyunu temelden değiştirmişler. Kötü mü oldu hayır çünkü yenilik her zaman iyidir artık oyunu ve haritayı ezberlemiştik şimdi yeniden başlamış gibi olacağız. Bence çok iyi olmuş. Yorumları alalım sizin görüşünüz nedir Dotacılar?

Rosh pit yeri ezber bozacak. Bilmiyorum artık oraya doğru adamları itmek yada kendini denylaman kolay olacak. Rikiye nerf mü desem buff desem bilmedim. Ultisi ile blink yeri değişti. Base damage 10 düşürüldü ve 290 ms hızında. ama 1 levelde invisable olabiliyor. Farklı şeyler görüceğiz.

Gerçekten dota 3 olmuş. Dota 1 yıllardır oynuyordum ,2 ye geçti sorun yaşamadım. Ama bunda bildigin noob olacağım 1 ay belkide.
Birde şu doomu milli hero ilan etsinlerde bizde kurtularım.

Riki buff demek daha doğru olur ilk level invis olması artık oyun başında patates gibi kesilmesini bir nebze de olsa engeller. Doom milli hero gerçekten ama az da olsa nerf yemiş artık Doom ulti atarken aghanim'siz pasifleri kapatamayacak, buna da şükür. Rosh yerinin değiştirilmesi Dire avantajını ortadan kaldırdı artık iki takımda eşit şartlara sahip en beğendiğim değişikliklerin başında bu var. Son olarak Bloodseeker yeni skilli çok karizmatik olmuş :).

Artık Lich ile roshan i kesebilirsiniz tek başınıza ama Aghanim olması lazım nası olduğunu sorarsanız ulti üstteki kreplerden roshana sonra tekar roshana zıplayarak kesersiniz. Böyle 2 dakika civarı beklemeden sonra rahatlıkla kesmiş olucaksınız tabi fixlenmezse bu bug.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı