Render işleri için kullanacak önerilerinize açığız, internet üzerinden araştırma yaptım render işlemleri için Ryzen 7 3xxx serisi öneriliyor. Dediğim gibi kafadan hızlı toplanan bir sistem şuan bu.Oyun oynamayacak değil mi?
Render işleri için kullanacak önerilerinize açığız, internet üzerinden araştırma yaptım render işlemleri için Ryzen 7 3xxx serisi öneriliyor. Dediğim gibi kafadan hızlı toplanan bir sistem şu an bu.
Hocam öneriniz için teşekkürler hepsini not aldım ama şöyle bir şey var anakart b450m değilde b450 olmalı bir ram en azından 4000 MHz değere sahip olmalı artı SSD 500 GB min zorunlu ileride sisteme HDD eklenecek ekstra olarak. Son olarak render ekran kartı için sizce AMD mi Nvdia mı daha iyi? unutmadan bize kasa lazım değil onu kendimiz ayarlayacağız, bu görselde ki gibi;Attığınız sistemde ki bütçeye göre ayarladım. Bütçe arttırılabiliyorsa daha güzel yapılabilir. Fiyat: 8568,07 TL.
AMD Ryzen 7 3700X 3.6/4.4GHz AM4 İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 7 3700X 3.6/4.4GHz AM4 İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Asus Tuf B450M-Pro Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz mATX Fiyatı
Asus Tuf B450M-Pro Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18 Siyah 1.35V(F4-3600C18D-16GVK) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18 Siyah 1.35V(F4-3600C18D-16GVK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası AE-AIRHAWKD | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x...www.teknobiyotik.com
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Fiyatı
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kingston A400 240GB 500/350 MB/S M.2 SSD Disk- SA400M8/240G Fiyatı - Trendyol
Kingston A400 240Gb 500/350 Mb/S M.2 Ssd Disk- Sa400M8/240G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
WESTERN DIGITAL WD Blue 3,5 SATA III 6Gb/s 7200 RPM 1 TB 64MB WD10EZEX Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
WESTERN DIGITAL WD Blue 3,5 SATA III 6Gb/s 7200 RPM 1 TB 64MB WD10EZEX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arctic 240 Sıvı Soğutucu Intel / AMD İşlemci Destekli Fiyatı
Arctic 240 Sıvı Soğutucu Intel / AMD İşlemci Destekli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Not: HDD N11'den daha ucuza var ancak N11'e güvenemedim.
Attığım sisteme baktınız mı?@Xeon işlemci 8500 TL civarı.
Evet baktım yorumu mu gördünüz müAttığım sisteme baktınız mı?
Genel olarak Nvidia daha kalitelidir. AMD'den bazen sorun çıkabiliyor. Teknoloji şans işidir. Kasa istemiyorsanız anladım.@Xeon işlemci 8500 TL civarı.
Hocam öneriniz için teşekkürler hepsini not aldım ama şöyle bir şey var anakart b450m değilde b450 olmalı bir ram en azından 4000 MHz değere sahip olmalı artı SSD 500 GB min zorunlu ileride sisteme HDD eklenecek ekstra olarak. Son olarak render ekran kartı için sizce AMD mi Nvdia mı daha iyi? unutmadan bize kasa lazım değil onu kendimiz ayarlayacağız, bu görselde ki gibi;
O zaman şöyle olabilir gibi. Fiyat :8453,05@Xeon işlemci 8500 TL civarı.
Hocam öneriniz için teşekkürler hepsini not aldım ama şöyle bir şey var anakart b450m değilde b450 olmalı bir ram en azından 4000 MHz değere sahip olmalı artı SSD 500 GB min zorunlu ileride sisteme HDD eklenecek ekstra olarak. Son olarak render ekran kartı için sizce AMD mi Nvdia mı daha iyi? unutmadan bize kasa lazım değil onu kendimiz ayarlayacağız, bu görselde ki gibi;