Reklam virüsü nasıl silinir?

ömürsss

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma tahminlerim doğruysa Torrent'den dolayı reklam virüsü bulaştı ESET antivirüs programına sahibim ESET'e tarattım hiçbir sonuç çıkmadı bilgisayar her açıldığında bah*s reklamı ve key-drop falan o tür siteler açılıyor bir de CMD açılıyor. Bilgisayarım daha yeni, elimde kalsın istemiyorum 5 tane virüs tespit etti teşekkürler

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-14 160936.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-14 160936.png
    79,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Bilgisayarıma tahminlerim doğruysa Torrent'den dolayı reklam virüsü bulaştı ESET antivirüs programına sahibim ESET'e tarattım hiçbir sonuç çıkmadı bilgisayar her açıldığında bah*s reklamı ve key-drop falan o tür siteler açılıyor bir de CMD açılıyor. Bilgisayarım daha yeni, elimde kalsın istemiyorum.
Hocam virüs algılanmıyorsa format atabilirsiniz ama önce Kaspersky ve Malwarebytes kullanın.

Kaspersky ile tarama yap, bir de reklam tarayıcıda mı açılıyor?

Bilgisayarıma tahminlerim doğruysa Torrent'den dolayı reklam virüsü bulaştı ESET antivirüs programına sahibim ESET'e tarattım hiçbir sonuç çıkmadı bilgisayar her açıldığında bah*s reklamı ve key-drop falan o tür siteler açılıyor bir de CMD açılıyor. Bilgisayarım daha yeni, elimde kalsın istemiyorum.
Malwarebytes ile tarama yap ama tarama ayarlarından bi iki ayar yap rootkit seç birde

Antimalware yazılımları ile tarayın.
Başlangıçta ki uygulamarı kontrol edin.
Bazen browserların linklerine de ilave yapıyorlar elle silince düzeliyor.

AdwCleaner Hitman Pro bunlar ile kurulum yapmadan bir tarama yapın hocam muhtemelen bulacaktır bulmaz ise diğer arkadaşların önerdikleri Malwarebytes ve Kaspersky ile bir taratın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı