Reklamlardan virüs girer mi?

Virüs girmez ama cookielerin ve kayıtlı hesapların çalınabilir.
Bir web sayfası doğrudan çerezlere erişemez mümkün değil. Buna bir kere İS bile izin vermez. Kaldı ki cookie'lerin raw olarak tutulduğunu düşünmüyorsunuzdur herhalde. Güncel tarayıcılar cookieleri güçlü algoritmalarla şifreler.

Tek bir örnek rica ediyorum.
Ben de senden kaynak rica ediyorum. Güncel bir işletim sisteminin siteler üzerinde ki virüs içerikli reklamları nasıl engelliyor ? Bizi aydınlatırsan çok sevinirim.

Beef'i duydunuz mu acaba?

Zaten ben bir şey olmaz diyorum arkadaşıma. Ama diyor ki git bir foruma sor. Ben de buraya sorayım dedim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beef'i duydunuz mu acaba?
BeeF framework, XSS ile alakalıdır. XSS ise sadece XSS açığının bulunduğu sitelerde işe yarar. Çerez çalmak ile bir alakası bulunmuyor. Eğer böyle bir şey olsaydı herkesin Facebook hesapları çalınırdı.

Beef'i site sahipleri bilerek koyuyor site kodlarına.

Herkese söylüyorum zaten ben bir şey olmaz diyorum arkadaşıma. Ama diyor ki git bir foruma sor. Ben de buraya sorayım dedim. İyi günler.

Hocam aslında bilmediğin link e tıklamak bile çok sakıncalı.Ben siber güvenlik ile uğraşıyorum kullanılan saldırıları duysan kanın donar.Fakat zararlı bir site değil ise bi reklam a tıklayıp birşey indirmediysen sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…