Disney+ Reklamlı alınır mı?

Makaleler
1
Star Wars dizi ve film serisini yüksek kalitede ve akıcı izlemek için Disney+ almayı düşünüyorum. Reklamsızı 350 ₺, bana pahalı geldi, reklamlı sürüm ise 165 ₺ ve makul geldi. 2K monitörlü PC'den ve 4K TV'den izleyeceğim.
Öğrenmek istediğim; bu reklamlar çok rahatsız ediyor mu, filme - diziye başlarken 1-2 reklam görüp sonrasında filmi kesintisiz izlemek veya arada 1 tane kısa bir reklam görmek benim için problem değil. 10 dakikada bir reklam gösterip filmi bölmediği sürece sorun yok yani. Kullananlar fikrini belirtebilirse çok sevinirim.

Bi başlarken oluyor 40 50 saniyelik bir de filmin geneline serpiştirilmiş birkaç adet reklam arası oluyor genelde 3 ya da 4 tane oluyor. Bu durum rahatsız etmeyecekse reklamlı abonelik daha mantıklı

Bi başlarken oluyor 40 50 saniyelik bir de filmin geneline serpiştirilmiş birkaç adet reklam arası oluyor genelde 3 ya da 4 tane oluyor. Bu durum rahatsız etmeyecekse reklamlı abonelik daha mantıklı
Resmen korsana teşvik ediyorlar. Hem para verip hem de izlediğim şey reklamla bölünecekse gider bedavaya korsan izlerim. Zaten 50 tane site kurdular, her birine bir sürü abonelik ücreti çaktılar. Şimdi bir de reklamlı için ayrı para, reklamsız için ayrı para alıyorlar. Reklamlardan zaten para kazanıyorlar. Ya reklamlı ücretsiz, ya da reklamsız paralı olması gerekiyor. Böyle giderse yıllardır korsan müzik bile dinlemeyen ben her şeyi bir kenara bırakıp korsana başlayacağım.

Alınmaz. Paranıza karışamam ama bence almayın Atatürk dizisini sırf 3 5 ermeni istemedi diye yayınlamadılar boykot etmenizi öneririm. Irkçılık seviyesinde davranan bir firmaya para kazandırmayalım.

Bu olaydan dolayı zamanında direkt aboneliğimi iptal etmiştim, katılıyorum ama filmleri kaliteli bir şekilde izleyebileceğim başka bir yer de bulamadım maalesef. Torrent'ten yüksek kaliteli şekilde indirip izleyebilirim ama 1-2 tane değil, bir dünya dizi - film var. Onları da tek tek indirip Türkçe alt yazı kurmakla, flash bellekle TV'ye taşımakla vs. uğraşmak istemiyorum.

Bir başlarken oluyor 40 50 saniyelik bir de filmin geneline serpiştirilmiş birkaç adet reklam arası oluyor genelde 3 ya da 4 tane oluyor. Bu durum rahatsız etmeyecekse reklamlı abonelik daha mantıklı.

İzleme deneyimini pek etkilemiyor o halde. Reklamlı içeriklere para vermek her ne kadar hoşuma gitmese de değerlendirilebilir. Zaten kullanacağım süre en fazla 2-3 ay olacak, içerikleri tükettikten sonra iptal ederim. Teşekkür ederim.

Bu olaydan dolayı zamanında direkt aboneliğimi iptal etmiştim, katılıyorum ama filmleri kaliteli bir şekilde izleyebileceğim başka bir yer de bulamadım maalesef. Torrent'ten yüksek kaliteli şekilde indirip izleyebilirim ama 1-2 tane değil, bir dünya dizi - film var. Onları da tek tek indirip Türkçe alt yazı kurmakla, flash bellekle TV'ye taşımakla vs. uğraşmak istemiyorum.

İzleme deneyimini pek etkilemiyor o halde. Reklamlı içeriklere para vermek her ne kadar hoşuma gitmese de değerlendirilebilir. Zaten kullanacağım süre en fazla 2-3 ay olacak, içerikleri tükettikten sonra iptal ederim. Teşekkür ederim.

Reklamlı alınmaz 25 dk dizi izleyeceksin 5dk reklam ekleniyor bir de zevkin bölünüyor ben reklamsıza geçtim tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı