Remix Os Android root@remix_x86_x64# Hatası

BabaKing71

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler Technopat ailesi bir türlü çözemediğim sorun şu; bilgisayarıma, remix os yüklemek istiyorum. Önce flash belleğime yazdırdım boot ettim başlıkta belirttiğim hatayı aldım. Daha sonra sabit diskime kurdum yine aynı hatayı aldım. Ne yaparsam yapayım aynı hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Abi Remix os' un beraberinde gelen yazdırma aracı belleğimi görmüyordu o yüzden hep Rufus ile yazıdırdım. Kurulumdan sonra ''Remix Os'' yazısını yerine bu hata çıkıyor karşıma.

Hata.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
USB bellekte yer alan \efi\boot\grub.cfg dosyasını aç ve bu kodu;

Kod:
nomodeset xforcevesa

bu;

Kod:
linuxefi /kernel root=/dev/ram0 androidboot.hardware=remix_x86_64 androidboot.selinux=permissive quiet DATA= CREATE_DATA_IMG=1

ve bu;

Kod:
linuxefi /kernel root=/dev/ram0 androidboot.hardware=remix_x86_64 androidboot.selinux=permissive quiet DATA= DATA_IN_MEM=1

kodların sonuna ekle.

Ayrıca 64 Bit sürümü kullanmanı öneririm.

Abi 64 Bit bu ve dediklerini yaptım ama yine aynı hata. Sabit diske kurup kodları aynı yere ekledim ve sonuçlar görsellerde. Usb bellekten kurduğumda sadece ANDROID root@remix_x86_64/# hatasını alırken sabit diske kurduğumda daha detaylı bir ekran çıkıyor karşıma.

Kodlar Eklendi.jpg
Kodlar Eklendi (devamı).jpg
Sabit diske kurunca aldığım hata.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı