Remix OS nasıl silinir?

Heil HzEfelinss

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics
Meslek
Öğrenci
Önceden Remix OS indirmiştim fakat şu an ne dosyalarda gözüküyor ne de işletim sistemlerini silme kısmında fakat başlatırken sürekli Remix OS mu Windows 10 mu diye soruyor bunu nasıl kaldırabilirim? (format işe yaramadı)

Windows'u varsayılan yapıp diger isletim sistemini silebilirsin.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    23,4 KB · Görüntüleme: 84
Önceden Remix OS indirmiştim fakat şu an ne dosyalarda gözüküyor ne de işletim sistemlerini silme kısmında fakat başlatırken sürekli Remix OS mu Windows 10 mu diye soruyor bunu nasıl kaldırabilirim? (format işe yaramadı)

Farklı disklere kurmuşsunuzdur, her ikisini de aynı diske kurup o diski biçimlendirirseniz işe yaramama ihtimali yok.

Tek bir disk var bilgisayarda.

Mesajı doğru okuduysanız orada Remix OS gözükmüyor dediğimi görmüş olmanız gerekir.
Evet görmemişim hatırladığım kadarıyla C diskinde klasör oluşturuyordu buradan uninstall.exe ile kaldırabilirdin ama formal attım demişsin, format atarken windowsun efi ve diğer oluşturduğu bölümleride silmen gerekiyordu.

Evet görmemişim hatırladığım kadarıyla C diskinde klasör oluşturuyordu buradan uninstall.exe ile kaldırabilirdin ama formal attım demişsin, format atarken Windows'un EFI ve diğer oluşturduğu bölümleride silmen gerekiyordu.

Windows'u varsayılana aldım hiç göstermeden otomatik çalışıyor teşekkürler yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı