Remix OS neden önerilmiiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Remix OS yerine neden başka işletim sistemleri öneriliyor en stabil olanı remix OS olmasına rağmen. Remix OS kullanmaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Remix OS'in geliştirilmesi durduruldu. PrimeOS bence oyunlarda daha iyi kontrol sağlıyor ve geliştirilmesi hala devam ediyor. PrimeOS'in sevmediğim tek kısmı GRUB 1.0 gibi bir GRUB kullanması.

Remix OS yerine neden başka işletim sistemleri öneriliyor en stabil olanı remix OS olmasına rağmen. Remix OS kullanmaktayım.

Artık güncelleme almadığı için çoğu uygulama oyun vs. çalışmıyor sağlıklı bir şekilde. Bir bakmak için indirip çoğu osu denedim en kararlı ve hafif gelen bu olmuştu arayüz ve PC'ye uygunluk açısından.

Remix OS'in geliştirilmesi durduruldu. Primeos bence oyunlarda daha iyi kontrol sağlıyor ve geliştirilmesi hala devam ediyor. Primeos'in sevmediğim tek kısmı grub 1.0 gibi bir grub kullanması.

Prime pek stabil değil saçma sapan çökmeleri falan oluyor açıkçası stabil ve düzgün çalışan bir Android OS görmedim şimdiye kadar illa göze batan ve insanı sinir eden büyük hatalar çıkıyor karşımıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı